Acasă Stiri VIDEO „Nu mai pot să respir”. Copil de 12 ani, bătut crunt...

VIDEO „Nu mai pot să respir”. Copil de 12 ani, bătut crunt de doi băieți de 13 ani, pe un teren de fotbal din Teleorman.

2790
0

Un băiat în vârstă de 12 ani a fost bătut cu bestialitate de doi băieți în vârstă de 13 ani, pe un teren de fotbal din Plopii Slăvitești, județul Teleorman.

RECLAMĂ

Scena șocantă, petrecută joi după-amiază, a fost filmată de unul dintre adolescenți, în vârstă de 13 ani, care a publicat ulterior imaginile pe o rețea socială, relatează impactnews24.ro.

„Nu mai pot să respir. Lasă-mă, te rog!”, spune copilul de 12 ani bătut cu pumnii și picioarele.

Imaginile greu de privit au fost văzute și de oamenii legii, care s-au autosesizat și au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini video în care un minor este agresat, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lunca s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Din primele verificări a reieșit faptul că minorul agresat are 12 ani, iar ceilalți doi, 13 ani, toți fiind domiciliați în comuna Plopii – Slăvitești, județul Teleorman. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor care au condus la săvârșirea faptei”, a precizat IPJ Teleorman.

Sursa: impactnews24.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentSPONDILOZA CERVICALĂ: CAUZE, SIMPTOME ȘI TRATAMENTE
Articolul următorTrenul care a luat foc în Oradea mai avea de parcurs doar 4 km până la destinație. Garnitura de tren are peste de 90 de ani