Acasă Stiri VIDEO | Două fete de 13 ani s-au filmat cum judecă şi...

VIDEO | Două fete de 13 ani s-au filmat cum judecă şi pedepsesc crunt, în stradă, o altă fată, la Slatina

1920
0

O adolescentă a fost judecată şi pedepsită în plină stradă de două fete de 13 ani, care şi-au dezlănţuit furia asupra ei, fără vreo urmă de milă. O altă fată a filmat „judecata”, dând indicaţii celor două.

RECLAMĂ

Victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele de agresoarele sale, iar la un moment dat, una dintre fete, care până atunci îşi lovise victima, a trecut la un cu totul alt nivel de violenţă, aceasta punându-i piciorul pe gâtul fetei, culcate la pământ.

Poliţiştii au văzut imaginile şi le-au chemat pe copile la audieri

Imagini cu greu de privit au avut loc pe stradă, posibil într-un parc din municipiul Slatina, judeţul Olt. Două tinere au umilit o fată de 13 ani în moduri greu de reprodus, fără să arate vreo milă faţă de victima lor. Poliţia s-a sesizat după vizualizarea imaginilor şi informează că fetele au fost chemate la audieri.

„La data de 28 octombrie 2019, în urma apariţiei în mediul on-line a unui filmuleţ, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, Biroul Ordine Publică – Compartiment Proximitate s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ‘Lovire sau alte violenţe’, faptă care ar fi fost săvârşită la data de 19 septembrie a.c., în municipiul Slatina, strada Prelungirea Tunari. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că două minore în vârstă de 13 ani, din municipiul Slatina, ar fi agresat o minoră, tot de 13 ani, în urma unui conflict spontan. Incidentul a fost filmat de o a patra minoră, de 14 ani, care a şi distribuit filmuleţul”, precizează IPJ Olt, citat de hotnews.ro.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentPreot din Sibiu acuzat că a înlocuit zeci de icoane valoroase cu falsuri
Articolul următorÎn culisele videochatului. Mărturii șocante despre fanteziile clienților. Mii de dolari pentru a sparge portocale cu mâna sau o partidă de somn