Home Uncategorized Vi-l amintiti pe Fuego la inceputul carierei? Canta latino, statea in gazda...

Vi-l amintiti pe Fuego la inceputul carierei? Canta latino, statea in gazda si le dadea flori vanzatoarelor la piata!

408
0
loading...

Acum umple salile si tine concerte de cinci ore, lumea il alearga pe strada pentru autografe, au aparut bancuri despre el si devine, incet dar sigur, simbolul Craciunului. Dar Fuego n-a fost intotdeauna pe val…

loading...
loading...

In urma cu mai zece ani, Fuego, pe numele sau real Paul Surugiu, isi facea debutul in muzica romaneasca abordand un gen pe atunci la moda: latino!
Pe vremuri, cand nu era atat de celebru, Fuego locuia in gazda si isi gatea singur: cartofi prajiti!

El insuusi a recunoscut, dupa ce a cunoscut succesul, ca drumul spre celebritate a fost anevoios si deseori frustrant. Bunaoara, multi ani dupa ce a ajuns in Capitala, Fuego a locuit in gazda, a fost nevoit sa-si gateasca singur (preferatii lui erau cartofii prajiti, taiati subtire) si sa interactioneze cu fanele prin piete, smulgandu-le cate un zambet cu cate o floare.

In urma cu zece ani, Fuego isi cauta celebritatea prin piete
De atunci si pana in zilele noastre s-au schimbat multe. Fuego umple salile, fanii stau la coada pentru autografe, iar in materie vestimentara allege tinute absolut excentrice.

Ca si acum, in urma cu zece ani, Fuego era un baiat vesel si profita de orice situatie ca sa se amuze
Foarte diferite de acum 10 ani, cand prefera camasile largi, bufante, pantalonii de stofa si isi vopsea parul negru, ca asa ii statea bine unui interpret de latino! (Malina Pana)
Sursa: cancan.ro

loading...
loading...