Acasă Impresariat artistic / Organizari Evenimente Vezi cel mai nou colaj pt patimasi cu Mihaela Sultan acum pe...

Vezi cel mai nou colaj pt patimasi cu Mihaela Sultan acum pe canalul de youtube TVF Oltenia!!!

1377
0

Indragita interpreta de muzica populara si de petrecere a lansat un nou colaj cu melodii de suflet pe binecunoscutul canal de youtube TVF Oltenia !!!

RECLAMĂ

Vezi integral colajul aici:

Mihaela a facut sun super show pe 8 martie la restaurantul Vatra Romana!!!

Sustine si tu echipa TVF Oltenia in Paypal: marius_barcon@yahoo.com

TVF Oltenia organizeaza orice tip de evenimente indoor sau outdoor: concerte, festivaluri de bere, concerte electorale, zile de oras, nunti, botezuri, baluri de boboci, petreceri private, etc cu orice artist din Romania. Asiguram scena, instalatii de sunet, instalatii de lumini, artifici, etc.

TVF Oltenia dispune si de echipa Foto – Video Fie că este vorba de un eveniment de familie (nuntă sau botez), eveniment business sau un produs, echipa noastră este mereu pregătită să vă ofere consultanță de specialitate și servicii foto video de cea mai înaltă calitate. Ne dorim să realizăm imagini excepționale, să ducem fotografia și videografia la un alt nivel și să creăm împreuna imagini excepționale. Fiind membrii în cele mai prestigioase comunități de fotografi și videografi de nuntă din lume, standardul de calitate ridicat este aspectul cel mai important, reflectat în: experiența, viziunea, flexibilitatea și mai ales în comunicarea dintre noi. Cu o experiență vastă în domeniul media venim în sprijinul antreprenorilor atât din România cât și din străinătate.

RECLAMĂ
Articolul precedentOana Radu, amenințată de fostul ei soț, Cătălin Dobrescu! Vedeta, nevoită să plece din apartamentul pentru care a muncit din greu: „O să ne bată…”
Articolul următorGeorgiana Lobont vine pe 1 Mai la Restaurant Romantic RSR