Acasă Stiri Vești proaste pentru Sile Cămătaru / Decizie cruntă a judecătorilor în cazul...

Vești proaste pentru Sile Cămătaru / Decizie cruntă a judecătorilor în cazul celebrului șef al lumii interlope

205
0

Sile Cămătaru a primit o veste foarte proastă din partea magistaților de la Tribunalul Dâmbovița. Liderul interlop execută o pedeapsă cu închisoarea pentru proxenetism și este încarcerat la o fostă școală de corecție.

RECLAMĂ

Din 2004, când clanul Cămătarilor a fost destructurat de procurorii DIICOT, Vasile Balint, alias Sile Cămătaru, a petrecut în libertate doar perioade scurte de timp, după ce a fost închis pentru cămătărie, șantaj sau tâlhărie. Liber pentru câțiva ani, Sile a fost condamnat, ultima dată, în 2020, când a primit șase ani pentru proxenetism. Împreună cu mai mulți apropiați și cu mai mulți cetățeni israelieni acesta reușise să pună pe picioare o rețea de prostituție care livra fete, în special pentru afaceriștii veniți din Israel să joace la cazinou, în România. Ajuns în detenție, Sile Cămătaru a făcut mai multe solicitări de liberare condiționată, mai ales că este cardiac și, în plus, suferă de diabet.

Sile Cămătaru, amânat șase luni

După ce toate aceste cereri au fost respinse, celebrul lider interlop a ajuns la Penitenciarul Găești, o fostă școală de corecție transformată în închisoare pentru adulți, unde își execută ultima parte din pedeapsă. Surse apropiate liderului interlop au dezvăluit, pentru Spynews, că acesta ar fi fost sigur că va fi lăsat să plece acasă și a solicitat, asistat de un avocat din oficiu, liberarea la Judecătoria Găești. Magistrații i-au respins cererea la data de 14 februarie, însă Sile Cămătaru nu a renunțat și a atacat decizia la Tribunalul Dâmbovița, de unde era aproape convins că va primi o decizie favorabilă. Nici de data aceasta nu a avut, însă, câștig de cauză. Mai mult, conform deciziei formulate de instanță, deținutul mai poate reveni cu o nouă cerere de liberare condiționată abia peste jumătate de an.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/vesti-proaste-pentru-sile-camataru-decizie-crunta-a-judecatorilor-in-cazul-celebrului-sef-al-lumii-interlope-331666.html

RECLAMĂ
Articolul precedentVlăduța Lupău, însărcinată pentru a doua oară. Cum a dat cântăreața marea veste
Articolul următorA murit Nicolae Manolescu. Președintele Uniunii Scriitorilor din România s-a stins din viață la 84 de ani