Home Stiri Un tânăr din Spania a săpat timp de trei ani la o...

Un tânăr din Spania a săpat timp de trei ani la o groapă, până a avut o revelație. Uimitor ce a construit.

219
0
loading...

În 2015, Andres Canto s-a certat cu mama sa, iar ca să își descarce nervii, a luat un târnăcop și s-a apucat de săpat în curte. După șase ani de muncă, s-a ales cu un buncăr în care se relaxează cu prietenii, relatează Insider.

loading...
loading...

„Mama a vrut să îmi schimb hainele înainte să ies cu prietenii. Dar am refuzat și a trebuit să stau acasă”, a povestit tânărul, care acum are 20 de ani.

În loc să se închidă în cameră, așa cum fac mulți adolescenți, Andres a decis să scape de nervi într-un mod mai „productiv”, așa că a început să sape o groapă în curtea din spatele casei familiei sale, din Alicante.

„Eram un adolescent nervos cu un târnăcop. După ce am început să sap groapa, am continuat să fac asta în fiecare după-amiază”, a mai spus Andres.

După șase ani, săpăturile continue ale lui Canto au dus la transformarea gropii într-un buncăr subteran, pe care l-a dotat cu un WiFi, sistem de sunet, încălzire, cuptor și pat de o persoană. Acum petrece aici până la cinci ore pe zi.

„În primii trei ani am vrut doar să văd cât de adânc pot să sap. Apoi am realizat că pot să transform groapa într-un spațiu de locuit”, a mai spus Andres.

Așa că și-a sunat cel mai bun prieten, au mai făcut rost de unelte ca să grăbească procesul și în mai puțin de un an au dublat adâncimea grotei, la aproape 3 metri și jumătate. Au lucrat zilnic câte trei ore ca să ajungă la această performanță.

Acum, tânărul de 20 de ani și-a prezentat cu mândrie lucrarea pe rețelele de socializare.

„Când intri în grotă, în prima încăpere ai țevile de încălzire și un cuier, apoi ai un culoar. În centrul acestei camere e un cuptor”, este prezentarea făcută de Andres pentru Insider.

„Prietenii mei vin săptămânal aici ca să vadă îmbunătățirile sau doar ca să bea o bere”, a spus el.

sursa:https://stirileprotv.ro/divers/un-tanar-din-spania-a-sapat-timp-de-trei-ani-la-o-groapa-pana-a-avut-o-revelatie-uimitor-ce-a-construit-video.html?fbclid=IwAR04CJJbGcMjhmmL7wBOevy0-YihHOXrXjzSie8EcTmii_gSfh7HTjoLlCE

loading...
loading...