Acasă Stiri Un şofer de camion a murit sub ochii fiului lui de 10...

Un şofer de camion a murit sub ochii fiului lui de 10 ani, la Tămăoani, în Galaţi. Copilul îl aştepta să traverseze

1005
0

Un şofer de camion a murit sub ochii fiului lui de 10 ani, la Tămăoani, în Galaţi. Copilul îl aştepta să traverseze, pe cealaltă parte a şoselei, după ce tatăl se dăduse jos de la volan.

RECLAMĂ

Un bărbat care a coborât dintr-un autocamion, fără să se asigure, a fost lovit în plin de un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului violent, victima a suferit răni foarte grave. Echipajul de pe Ambulanță a încercat să îl resusciteze minute în șir. A fost solicitată intervenția elicopterului SMURD, însă, din păcate, bărbatul a murit.

„Autoturismul implicat în accident, la volanul căruia se afla o femeie, de 34 de ani, din comuna Smârdan, circula dinspre municipiul Galaţi către comuna Folteşti. Ajunsă la km 26+800 m, şoferiţa nu a mai putut evita bărbatul, de 51 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat şi fără să se asigure. În urma impactului, acesta a decedat. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Şoferul decedat avea 51 de ani, era din Tămăoani, tată a trei copii, două fete şi un băiat, de 10 ani, cel mai mic dintre ei. Băiatul era pe marginea şoselei în momentul accidentului, au povestit cunoscuţii şoferului. Acesta a oprit camionul şi a coborât în faţa casei unui nepot pentru a bea apă, mai spun martorii.

Sursa: Observator

RECLAMĂ
Articolul precedentBărbat în stare critică, opărit de apa fiartă care a ţâşnit dintr-o conductă spartă de muncitori, la Hunedoara
Articolul următorContinuă seria transferurilor! Ivanov, 4 ani în Bănie