Home Stiri Un român fără bani, acte de identitate sau telefon a dispărut în...

Un român fără bani, acte de identitate sau telefon a dispărut în Franţa, după ce a ieșit la o plimbare

405
0
loading...

Un român de 57 de ani a fost dat dispărut în Franța, de familia sa. Marian Crăciun nu are asupra sa nici bani, nici acte, nici măcar telefon și vorbește doar româna, spune jandarmeria franceză, care a lansat un apel populației.

loading...

Potrivit apelului Jandarmeriei din Val-d’Oise, Marian Crăciun a plecat duminică, în jurul orei 18, de la casa familiei, din localitatea Enzanville, pentru a face o plimbare în împrejurimi. Bărbatul de 57 de ani voia să se ducă spre biserica Notre-Dame de l’Assomption, așa cum obișnuia foarte des.

Românul n-a mai revenit însă acasă, iar îngrijorată, familia a cerut ajutorul poliției. Situația e complicată, mai ales că Marian Crăciun nu avea asupra sa acte de identitate, bani și nici telefon. Mai mult, el nu știe franceza, ci vorbește doar limba română.

În momentul dispariției era îmbrăcat în pantaloni negri, tricou și pantofi sport de culoare albastră. Marți, într-un apel lansat inclusiv pe Facebook, jandarmii francezi au cerut ajutorul populației locale, pentru a-i ajuta la găsirea românului.

Sursa: observator

loading...