Acasă Stiri Un nou abuz al Poliţiei. Femeie maltrată şi bruscată pe stradă de...

Un nou abuz al Poliţiei. Femeie maltrată şi bruscată pe stradă de trei oameni ai legii doar pentru că ar fi refuzat să se legitimeze

1669
0

Imagini şocante au fost făcute publice, în mediul online, în care mai mulţi poliţişti au reţinut cu forţa o femeie care nu a vrut să se legitimeze.

RECLAMĂ

Totul a avut loc în Capitală, iar imaginile au fost surprinse de un martor. În filmuleţul postat pe Facebook se poate vedea cum o femeie în vârstă este bruscată şi obligată de trei poliţişti să se urce în maşina PoliţieiOamenii prezenţi la faţa locului au început să-i certe pe oamenii legii, mai ales că femeia care era bruscată ţipa, cerându-le poliţiştilor să-i dea drumul pentru că o strâng foarte tare de mâini.

Din primele informaţii, se pare că femeia ar fi traversat neregulamentar, iar în momentul în care poliţiştii i-au spus să se legitimeze, aceasta a refuzat, de aici pornind întregul scandal.

„Lăsaţi-mă în pace. Lăsaţi-mă că îmi rupeţi mâna”, a spus femeia. „O chinuie, domule, băi oameni buni. Dar ce a făcut, domnule? Aşa ceva nu am pomenit”, a spus unul dintre martori. „În momentul în care am rugat o persoană să rămână pe loc, să o legitimez, are obligaţia să facă asta”, a spus unul dintre poliţişti. „A traversat neregulamentar”, a adăugat un alt martor.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentÎncălzirea globală fără precedent are efecte din ce în ce mai grave
Articolul următorStrategia incredibilă a anchetatorilor în cazul lui Gheorghe Dincă. Cum vor să-l facă să mărturisească tot. „Trebuie să intri în mintea lui”