Home Stiri Un elev a ajuns de urgență la spital după ce s-a aruncat...

Un elev a ajuns de urgență la spital după ce s-a aruncat pe geam, în pauză!

268
0
loading...

Colegii râdeau de el și îl încurajau să sară!

loading...
loading...

Un elev de clasa a VI-a de la Școala George Bacovia din București (Sector 4) a fost transportat de urgență la spital după ce s-ar fi aruncat pe geamul de la clasă, în pauză.

Copilul le-ar fi spus colegilor săi că suferă de ceva vreme, însă nimănui nu i-a păsat, potrivit libertatea.ro, care citează observatornews.ro. Cu toate acestea, în loc să-l ajute pe elev și să-l facă să se răzgândească, colegii lui râdeau, îl umileau și îl încurajau să sară pe fereastră.

Momentul în care copilul se aruncă de pe pervaz a fost filmat, tot de către colegii care au preferat să-l vadă în chinuri pe elevul respectiv.

De asemenea, alți copii care învață la școala cu pricina au declarat că băiatul ar fi fost bătut și umilit constant de colegi.

„Când el a vrut să se arunce, colegii îl încurajau să sară, în loc să îl tragă sau ceva. Ziceau că nu ai curaj, sari, sari! L-au bătut colegii, îl jigneau, îl umileau”, a declarat unul dintre elevi.

La rândul său, un inspector școlar din Capitală susține însă că gestul elevului a fost „o joacă obișnuită”.

„O joacă obişnuită… Ce să vă zic…a avut o stare de nervi. Nu neapărat s-a certat cu un elev, a evocat că a băut o … Cola. Pur şi simplu a fugit şi a sărit pe geam”, a declarat Ionel Puşcaş, inspector general al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Pe de altă parte, directoarea școlii a spus că elevul i-ar fi mărturisit că este supărat, dar supărarea pe care o purta nu motiva gestul pe care l-a făcut.Din fericire, copilul nu s-a ales cu răni grave după căzătură. Acesta a fost transportat de la Spitalul Marie Curie la Spitalul Alexandru Obregia pentru consiliere psihologică.

sursa:https://3minute.net/elev-sarit-fereastra/

loading...
loading...