Home Life Style Un cuplu a întreținut relații intime în văzul tuturor chiar la fereastra...

Un cuplu a întreținut relații intime în văzul tuturor chiar la fereastra unui hotel în care erau cazate mai multe vedete

196
0
loading...

Un cuplu din Marea Britanie a întreținut relații intime în văzul tuturor, la fereastra unui hotel în care era cazată și cântăreața Dua Lipa, scrie The Sun.

loading...

Oaspeții de la restaurantul și hotelul de lux din Marylebone din vestul Londrei au fotografiat sâmbătă seara întâmplarea.

Unul dintre martori a declarat: „A fost o noapte obișnuită, oamenii stăteau la ușa din spate, fumând, bând și discutând în timp ce veneau și plecau. Deodată, cineva a arătat în sus spre fereastra de deasupra ușii și am văzut ce s-a întâmplat”.

„Nu au făcut mare lucru pentru a se feri de văzul tuturor – au lăsat luminile aprinse în cameră, astfel încât să fie iluminată pentru ca toți să vadă”, a continuat martorul.

La fața locului se aflau și fotografi profesioniști care urmăreau ieșirea unor vedete din clădire, cum ar fi Dua Lipa. Un alt martor a declarat: „Unii fotografi erau acolo făcând poze cu vedetele plecând, dar nu părea să le pese”.Sursa: The Sun

loading...