Home Stiri Un craiovean, mort după ce medicii i-au tăiat carotida în loc de...

Un craiovean, mort după ce medicii i-au tăiat carotida în loc de amigdale. Familia face acuzații de malpraxis

278
0
loading...

S-a operat pentru extragerea amigdalelor, dar s-a ales cu carotida tăiată și a murit căteva zile mai târziu. Este cazul unui bărbat de 40 de ani din Craiova, care și-a găsit sfârșitul într-un mod șocant. Acum, familia acestuia le aduce acuzații de malpraxis medicilor care l-au operat. Totodată, rudele au depus plângere penală împotriva cadrelor medicale.

loading...
loading...
  • Craiovean mort după ce i s-a tăiat carotida în loc de amigdale.
  • Familia acuză medicii de malpraxis.

Un craiovean a murit după ce a suferit o operație de extragere a amigdalelor. Se pare că în timpul intervenției, carotida bărbatului a fost ruptă, motiv pentru care a urmat o hemoragie severă și a decedat.

Imediat după operație, familia craioveanului a bănuit că ceva este în neregulă. Pacientul a murit la nouă zile după intervenția chirurgicală, care a avut loc la o clinică privată.

Craiovean mort după ce i s-a rupt carotida în timpul operației

Bărbatul începuse să se simtă rău și după patru zile a sunat-o pe doctoriță care l-a operat. După ce la consultat, doctoriță i-a spus că totul este în regulă și i-a recomandat să își pună o pungă cu gheață pe locul operat. La o zi după, olteanul a suferit o hemoragie severă și a fost transportat la spital. După ce i s-a făcut un CT, s-a aflat că avea carotidă ruptă.

După alte câteva zile de chinuri, craioveanul și-a dat ultima suflare, miercuri noaptea, la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Medicii au efectuat manevre de resuscitare timp de o oră, dar nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață.

Potrivit Antena 3, familia pacientului Constantin Dincă a depus plângere la Parchet și la Colegiul Medicilor și vrea să se facă lumină în acest caz. Apropiații fac acuzații de malpraxis.De asemenea, Spitalul Județean de Urgență din Craiova a depus o cerere pentru efectuarea necropsiei, care a confirmat că bărbatul a murit din cauza carotidei rupte.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/un-craiovean-mort-dupa-ce-medicii-iau-taiat-carotida-in-loc-de-amigdale-familia-face-acuzatii-de-malpraxis-251279.html

loading...
loading...