Acasă Stiri Un bărbat s-a prezentat beat la examenul de permis auto

Un bărbat s-a prezentat beat la examenul de permis auto

1239
0

Un tânăr de 33 de ani, din Brădești, care s-a prezentat la examenul de permis, vineri, 7 mai, a fost depistat sub influența băuturilor alcoolice. Comisarul Dragomirescu Mihnea a solicitat testarea candidatului cu aparatul etilotest, după ce a observat că acesta mirosea puternic a alcool.

RECLAMĂ

Vineri 07.06.2019 ora 12.30, în timp ce comisarul șef de poliție Dragomirescu Mihnea desfășura activitatea de examinare la proba practică pentru categoria B, a unui bărbat în vârstă de 33 ani, din comuna Brădești, județul Dolj, a constatat că acesta emana halena acoolică. Poliţistul examinator a solicitat testarea candidatului cu aparatul etilotest de către un agent de poliție rutieră și s-a constatat o alcoolemie de 0,58 alcool pur în aerul expirat.
Candidatul a fost declarat respins la proba practică în baza Anexei 3 din OMAI 268/2010 privind procedura examinării în vederea obținerii permisului de conducere”, au declarat reprezentanții Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere Dolj.

Sursa: Lupamea

RECLAMĂ
Articolul precedentUn cititor al Jurnal arădean/Aradon ne-a oferit un material video, filmat cu drona, în care se vede localitatea Bata acoperită de ape
Articolul următorVremea 10 iunie – 8 iulie 2019. Primul val de caniculă loveşte România weekendul viitor