Acasă Stiri Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din Galați, a fost...

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din Galați, a fost împușcat de polițiști! Bătrânul i-a atacat pe oamenii legii cu un cuțit

436
0

Scene șocante în Galați! Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din Galați, a fost împușcat de polițiștii pe care i-a atacat cu un cuțit și i-a amenințat cu moartea. Incidentul a avut loc seara trecută.Seara trecută, potrivit IPJ Galați, un apel la 112 anunța Poliția Orașului Târgu Bujor că o vecină are un conflict cu socrul său, care ar amenința-o cu un cuțit. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului unde au fost atacați cu un cuțit și amenințați cu moartea de un bătrân în vârstă de 78 de ani, aflat în stare de ebrietate.

RECLAMĂ

Un bărbat în vârstă de 78 de ani a fost împușcat de polițiștii pe care i-a atacat

Scene șocante în Galați acolo unde un bărbat în vârstă de 78 de ani a fost împușcat de polițiștii pe care i-a atacat cu un cuțit și i-a amenințat cu moartea.

În urma unui apel la 112, care anunța Poliția Orașului Târgu Bujor că o vecină are un conflict cu socrul său, care ar amenința-o cu un cuțit, un echipaj de poliție a ajuns la fața locului unde a găsit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Individul în vârstă de 78 de ani a ieșit din locuința sa, cu un cuțit în mână, și a început să-i amenințe cu moartea pe polițiști. Pentru că oamenii legii nu au reușit să-l oprească pe agresor folosind spray-ul lacrimogen, au tras cu pistolul, iar acesta a fost rănit.

Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor

În urma acestui incident, bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor.

„Bărbatul a fost somat să înceteze acțiunile violente, însă acesta nu s-a conformat, motiv pentru care polițiștii au folosit spray iritant lacrimogen, aspect care nu l-a determinat pe bărbat să se oprească. Chiar mai mult, bărbatul s-a îndreptat cu obiectul contondent asupra agenților de poliție amenințându-i cu acte de violență și cu moartea. Întrucât bărbatul a încercat să-l lovească cu cuțitul pe unul dintre polițiști, celălalt polițist, folosind armamentul din dotare, a executat șase focuri în direcția agresorului, în zona membrelor inferioare, neavând timp necesar pentru somație în plan vertical. În urma focurilor de armă trase asupra agresorului, acesta a suferit o plagă împușcată în zona femurului piciorului drept, a căzut la pământ, iar polițiștii l-au deposedat de cuțit și l-au imobilizat”, au relatat polițiștii gălățeni, scrie stiripesurse.ro.În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de amenințare și au informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor și Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, cu privire la incident.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/un-barbat-in-varsta-de-78-de-ani-din-galati-a-fost-impuscat-de-politisti-batranul-ia-atacat-pe-oamenii-legii-cu-un-cutit-315178.html

RECLAMĂ
Articolul precedentInterlopul din clanul Corduneanu salvat de procurori după ce a ucis un asistent medical a comis-o din nou / Iar a dat cu baioneta „în legitimă apărare”
Articolul următor8, 9 şi 10 Septembrie – Zilele comunei Brădeşti