Home Uncategorized Un bărbat din Satu Mare a spart de două ori acelaşi supermarket....

Un bărbat din Satu Mare a spart de două ori acelaşi supermarket. Hoţul voia să fie sigur că e arestat. Motivul e de-a dreptul incredibil

171
0
loading...

Caz controversat în Negrești-Oaș. Un bărbat de 39 de ani s-a străduit pe brânci pentru a fi luat în vizorul poliţiştilor. Acesta a spart de două ori acelaşi supermarket doar pentru a fi arestat.Satu Mare a fost ţinta unei situaţii aparte. Prima tentativă de infracţiune a bărbatului a fost vineri la ora 03.45, când a spart geamul pentru a intra într-un magazin Profi din municipiul Satu Mare.Metodă inedită de a intra în închisoare la Satu Mare.  Ce a făcut pentru a avea cazare pe timpul iernii

loading...
loading...

Bărbatul a fost prins în flagrant de către un agent de securitate. Acesta a sunat imediat la 112 şi un echiipaj al Inspectoratului Judeţean de Poliţie s-a ocupat de el. Acesta a fost eliberat după 24 de ore. Planul sătmăreanului era de a petrece iarna în închisoare pentru a avea un loc cald unde să trăiască.

Astfel, acesta s-a întors imediat la acelaşi supermarket și a dat din nou o spargere, furând în principal țigări. Un echipaj de poliţie l-a descoperit în zona Pieței Someș din localitate, în timp ce încerca să vândă țigările furate.

Pentru că era recidivist în aşa scurt timp, procurorul a cerut judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare arestarea preventivă a individului, iar magistrații au încuviințat cererea.

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare (…) Dispune arestarea preventivă a inculpatului P. C. N., pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, (…) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.11.2020 şi până la data de 21.12.2020 inclusiv. (…)”, se arată în decizia judecătorilor, scrie Presa SM.

Cum va fi vremea iarna aceasta

Vom avea parte de o iarnă mai caldă față de normal pentru toată Europa. Pentru sudul și estul continentului, inclusiv România, sunt estimate intervale cu furtuni generate de activitatea ciclonică din Marea Mediterană.

„Unele dintre marile orașe din Europa ar putea fi lovite de furtuni în această iarnă. Vorbim despre Lisabona, Madrid și Barcelona, Nisa, Roma, Atena și București”, spune meteorologii AccuWeather.

Ianuarie
Temperaturile medii lunare vor depăși valorile medii climatologice în cea mai mare parte a teritoriului; vor alterna intervale calde, când temperaturile maxime vor fi mai mari de 10 grade Celsius în sudul țării. Vor fi prezente și răciri accentuate în care valorile minime pot coborî sub -25 de grade Celsius în depresiunile din nordul și centrul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general normale. Vor fi condiții de ceață cu depunere de chiciură.

Februarie
Temperaturile medii lunare vor fi apropiate de valorile normale ale acestei luni, excepție de la regulă făcând regiunile estice, unde se vor înregistra depășiri ale normelor climatologice. În zilele calde, maximele pot trece de 15 grade Celsius în sudul teritoriului. În nopțile reci, minimele pot coborî sub -15 grade Celsius, în depresiunile din centrul și nordul țării.sursa: https://www.romaniatv.net/un-barbat-din-satu-mare-a-spart-de-doua-ori-acelasi-supermarket-hotul-voia-sa-fie-sigur-ca-e-arestat-motivul-e-de-a-dreptul-incredibil_5052973.html?fbclid=IwAR0_s0cX7Z04ZcZsnz21vvWCjPdtx4C2tK0-csDlBSZ4T9fm5YpA4vmpCUY

loading...
loading...