Home Stiri Un bărbat din Călărași, care nu a respectat izolarea, depistat pozitiv cu...

Un bărbat din Călărași, care nu a respectat izolarea, depistat pozitiv cu coronavirus

132
0
loading...

Un bărbat din Călărași, care s-a întors din Marea Britanie, s-a izolat la domiciliu, pentru că prezenta simptome de coronavirus. Din motive încă necunoscute, el a plecat din izolare o zi mai târziu, pentru a merge la sediul unei societăți comerciale, unde s-a întâlnit cu cel puțin 5 persoane.

loading...
loading...

În ziua următoare, pentru că se simțea din ce în ce mai rău, a mers la Spitalul Județean Călărași, unde s-a internat. Două zile mai târziu, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. El este acum cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

“Pe data de 17 martie, o persoană care s-a întors în România, din Marea Britanie prezenta simptome de coronavirus şi s-a izolat la domiciliu. Pe data de 18 martie a încălcat această măsură şi a mers la sediul unei societăţi comerciale din municipiul Călăraşi, unde a luat contact cu cel puţin alte cinci persoane. Tot pe 18 martie, persoana respectivă a fost internată la Spitalul Judeţean Călăraşi, iar pe 20 martie au fost finalizate analizele, confirmându-se că este infectată cu Covid-19”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Călăraşi.

Din primele informații, ar fi vorba despre un șofer de TIR.

Sursa; observator

loading...
loading...