Home Stiri Un băiețel, singurul supraviețuitor al unui tragic accident din Iași, s-a trezit...

Un băiețel, singurul supraviețuitor al unui tragic accident din Iași, s-a trezit din comă. Copilul a rămas orfan de ambii părinți, la doar patru ani

214
0
loading...

Un băiețel de doar patru ani a devenit singurul supraviețuitor al unui tragic accident petrecut săptămâna trecută pe raza Municipiului Iași. Acesta și-a revenit din comă, însă este acum orfan de ambii lui părinți, decedați în teribilul impact.

loading...
loading...
  • Copil rămas orfan, la doar patru ani
  • Părinții lui au murit în accident
  • Băiețelul abia ce s-a trezit din comă

Un copilaș a rămas orfan de ambii părinți la vârstă de doar 4 ani, iar vestea tragică a primit-o astăzi când s-a trezit din comă. A ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se afla cu cei doi părinți ai săi a fost izbită în plin de un șofer care a intrat pe contrasens și care, culmea, a scăpat fără prea multe zgârieturi.

Accidentul cumplit a avut loc săptămâna trecută, mai exact duminică, 4 aprilie, între localitățile Cozmești și Mogoșești Siret. Autoturismul în care se afla copilul și părinții lui circula spre Pașcani, când a fost izbit cu putere de un șofer intrat pe contrasens ce conducea un autoturism înmatriculat în Botoșani. Acesta a intrat într-o depășire fără a se asigura în prealabil, lovind frontal mașina în care se aflau cei trei.

Un copil de patru ani s-a trezit din comă fără cei doi părinți, morți în accident

Copilul a fost aruncat din mașină mai mulți metri, suferind un traumatism cranio-cerebral sever. A fost transportat de urgență la spital cu un elicopter SMURD. Părinții celui mic însă nu au mai putut fi salvaț, fiind constatat decesul. Șoferul neatent a scăpat cu viață din accident, însă va avea pe conștiință lăsarea unui copil fără cei doi părinți.

Mama și tatăl celui mic erau divorțați, însă mai petreceau timp împreună, de dragul băiețelului lor. Acea duminică trebuia să fie una în familie, însă totul s-a sfârșit tragic. Bărbatul a murit pe loc iar femeia după doar câteva ore, la spital.

După 10 zile de la teribilul accident care l-a lăsat pe cel mic orfan de ambii părinți, medicii din iași au transmis că cel mic a fost transferat de la Spitalul de Neurochirurgie la Spitalul de Copii Sf. Maria din Iași. A ieșit cu bine din comă dar mai are și un picioar fracturat, motiv pentru care va mai sta în spital pentru tratament, după cum transmite BZI.

SURSA:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/un-baietel-singurul-supravietuitor-al-unui-tragic-accident-din-iasi-sa-trezit-din-coma-copilul-a-ramas-orfan-de-ambii-parinti-la-doar-patru-ani-foto-252065.html

loading...
loading...