Acasă Stiri Un autobuz a luat foc în autobază înainte să plece în prima...

Un autobuz a luat foc în autobază înainte să plece în prima cursă, la Craiova

416
0

Un autobuz al firmei de transport public din Craiova a luat foc, miercuri, în incinta autobazei, înainte să plece în prima cursă a zilei.

RECLAMĂ

Alarmă la prima oră la autobaza de transport public din Craiova. Un autobuz a luat foc, iar pompierii au intervenit de urgenţă. 

Potrivit reprezentanţilor societăţii de transport, după ce a pornit motorul, şoferul a constatat că în zona din spatele autovehiculului iese fum, iar ulterior s-a sunat la 112.

„Secţia de Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autobuz, în incinta unei societăţi de transport în comun, de pe strada Calea Severinului.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la compartimentul motor şi interiorul acestuia în partea din spate. Pe tot parcursul intervenţiei nu a existat pericolul de propagare la alte mijloace de transport.

Autobuzul a fost distrus în proporţie de peste 50%. Au ars materiale combustibile din interiorul autobuzului, din cadrul compartimentului motor şi protecţie conductori electrici”, a mai informat ISU Dolj.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric (conductor electric defect). 

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/locale/autobuz-din-craiova-a-luat-foc-in-autobaza-620211.html

RECLAMĂ
Articolul precedentPSD a votat în unanimitate propunerea de premier cu care va merge în fața președintelui Klaus Iohannis
Articolul următorUn tânăr a murit, iar o fată a fost grav rănită, după ce un Mercedes a fost spulberat de un TIR într-un accident la Poiana Stampei