Acasă Stiri Un angajat CEO în vârstă de 50 de ani a MURIT după...

Un angajat CEO în vârstă de 50 de ani a MURIT după ce s-a răsturnat cu un utilaj în Cariera Roșia!

747
0

Un angajat CEO în vârstă de 50 ani a murit după ce s-a răsturnat cu o volă. Acesta deservea un utilaj, în Cariera Roșia, la depozitul de cărbune în haldă. În timp ce cobora pe lângă bandă, a derapat si s-a răsturnat, fiind prins în cabină, sub utilaj. A rămas încarcerat și și-a pierdut viață. Acesta avea o vechime de 32 de ani.

RECLAMĂ

„Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au deschis astăzi dosar de cercetare a evenimentului mortal produs în data de 09.11.2021, orele 10:15, după ce un bărbat, în vârstă de 50 de ani, deservent utilaj, la un angajator din domeniul mineritului, și-a pierdut viața la locul de muncă. Lucrătorul, în timp ce se deplasa cu utilajul din dotare, a derapat și s-a răsturnat, fiind prins în cabină sub utilaj. Pentru a stabili împrejurările și cauzele care au determinat producerea evenimentului, precum și măsurile care se impun a fi luate în perioada următoare, la fața locului s-au deplasat doi inspectori de muncă din cadrul Compartimentului Control Securitate și Sănătate în Muncă” se arată într-un comunicat de presă al ITM Gorj.

„La data de 9 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un reprezentant al unității miniere Roșia, cu privire la faptul că o volă s-a răsturnat pe raza unității miniere. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 50 de ani, din comuna Drăguțești, în timp ce se afla la serviciu, angajat în calitate de deservent volă, ar fi condus un utilaj de tip volă, pe raza unității miniere, moment în care utilajul s-a răsturnat într-un șanț, rezultând decesul bărbatului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. Cadavrul bărbatului a fost transportat la SML Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

sursa:https://www.gorjonline.ro/un-angajat-ceo-in-varsta-de-50-de-ani-a-murit-dupa-ce-s-a-rasturnat-cu-un-utilaj-in-cariera-rosia/

RECLAMĂ
Articolul precedentArtistii fac marturisiri in lacrimi. Ultima dorinta a lui Petrica Mitu Stoian.
Articolul următor40 de oameni evacuați, după ce un bărbat gelos și-a dat foc apartamentului. Mai multe persoane au ajuns la spital