Home STIRI SPORTIVE U Craiova 1948 este gata să facă primul transfer al verii. Un...

U Craiova 1948 este gata să facă primul transfer al verii. Un portar de aproape doi metri este așteptat să semneze cu echipa patronată de Adrian Mititelu!

175
0
loading...

U Craiova 1948 este gata să facă primul transfer al verii. Fostul goalkeeper al formației Unirea Slobozia, Ionuț Gurău, 23 de ani, a ajuns deja în Bănie și va semna cu gruparea alb-albaștrilor.

loading...

Adrian Mititelu aproape că a rezolvat cu interdicția la transferuri, iar conducerea formației sale lucrează deja la campania de achiziții.

Directorul general al alb-albaștrilor, Marcel Pușcaș, 61 de ani, a anunțat în urmă cu câteva zile că U Craiova 1948 intenționează să facă cel mult patru transferuri pentru noul sezon.

U Craiova 1948 este gata să facă primul transfer al verii. Ionuț Gurău de la Unirea Slobozia a ajuns deja în Bănie

Conducerea lui U Craiova 1948 este gata să parafeze primul transfer din această vară. În urmă cu câteva zile Liga 2 ProSport informa că goalkeperul de aproape 2 metri, Ionuț Gurău, 23 de ani, se află în discuții cu formația patronată de Adrian Mititelu. Acesta era în tratative și cu Șheriff Tiraspol.

Surse din anturajul fotbalistului ne-au dezvăluit că acesta a ales în cele din urmă U Craiova 1948 și a ajuns în Bănie în urmă cu două zile. În cel mai scurt timp, goalkeeperul de 23 de ani, cel care în sezonul trecut a jucat cu Slobozia din postura de titular în play-off-ul Ligii 2, este așteptat să semneze contractul cu gruparea patronată de Adrian Mititelu. După ce și-a încheiat conturile cu Unirea Slobozia, Gurău a postat pe pagina sa de facebook următorul mesaj:

„A venit momentul să îmi iau rămas bun de la AFC Unirea 04 Slobozia…după 3 ani frumoși intenși și plini de bucurii si realizări pe plan sportiv!! Vreau să mulțumesc tuturor coechipierilor pe care i-am avut de la bun început pana in prezent, dmn-lui președinte, antrenorilor și staff-ul acestora și tuturor oamenilor din acest club mic și minunat…care a devenit pe parcurs un club mare datorită grupului unit de care am dat dovadă intotdeauna!! MULTUMESC UNIREA SLOBOZIA pentru tot, vei rămâne mereu in inima mea…iti doresc Mult succes”.

sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/u-craiova-1948-este-gata-sa-faca-primul-transfer-al-verii-un-portar-de-aproape-doi-metri-este-asteptat-sa-semneze-cu-echipa-patronata-de-adrian-mititelu-exclusiv-19476506?fbclid=IwAR2yl5yzRC3DjX8tao5OXrPThvsG6vdEFSB4h-kKUSjRxo05jR3U8mzFa9M

loading...