Acasă Stiri Trafic feroviar blocat din cauza vremii, în zona Capitalei. Cinci trenuri sunt...

Trafic feroviar blocat din cauza vremii, în zona Capitalei. Cinci trenuri sunt afectate

781
0

Traficul feroviar din zona Capitalei a fost afectat, joi după-amiază, de vremea nefavorabilă. Circulația trenurilor a fost oprită pe liniile spre Chiajna, Lehliu și Chitila din cauza fluctuațiilor de tensiune din sistemul de alimentare cu energie electrică.

RECLAMĂ

„Traficul feroviar a fost afectat de vremea nefavorabilă pe relațiile București Nord – Chiajna, București Nord – București Băneasa – Lehliu si București Nord – Chitila, unde circulația trenurilor a fost oprită temporar din cauza fluctuaților de tensiune inregistrare in sistemul de alimentare cu energie electrică”, arată CFR Călători, într-un comunicat dat publicității joi seară.

Potrivit companiei, la această oră „se intervine cu drezina pantograf între București Nord și Chitila, singura zonă rămasă încă fără tensiune în linia de contact. Personalul de specialitate verifică firul de contact și intervine pentru remedierea deranjamentelor înregistrate din cauza furtunii”.

„Până la finalizarea intervențiilor pe segmentul București Nord – Chitila următoarele trenuri stanționează temporar: 15934 în Buftea, 1529 Crivina, 1755 Chitila, 347-2 și 16044 între Chitila și București Nord”, precizează CFR Călători.

Bucureștiul a fost joi seara sunt avertizare Cod portocaliu de vijelii, emisă de Administrația Națională de Meteorologie.

Sursa: Digi24, Mediafax

RECLAMĂ
Articolul precedentFenomen neobișnuit. Nori în formă de valuri s-au format în Virginia. Explicația meteorologilor
Articolul următorMitul care ucide: liniştea şi calmul înşelător al înecului sau cum mor copiii lângă părinţi