Acasă Stiri Timea, o fată de 14 ani din Valea Crișului, dată dispărută de...

Timea, o fată de 14 ani din Valea Crișului, dată dispărută de familie. Poliția o caută de 3 zile

422
0

Timea Dima, o adolescentă de 14 ani din Valea Crișului, Covasna, a dispărut fără urma de 3 zile. Persoanele care deţin informaţii despre fată sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

RECLAMĂ
  • Fata a plecat de acasă în 14 iulie și nu s-a mai întors.
  • Poliția și familia cer ajutorul populației pentru găsirea fetei.

„La data de 14 iulie, polițiștii au fost sesizați despre faptul că Dima Timea, în vârstă de 14 de ani, domiciliată în comuna Valea Crișului, a plecat voluntar de la domiciliu la o locație necunoscută și nu a mai revenit”, transmit polițiștii într-un comunicat.

Semnalmente Timea Dima:

– înălțime circa 1,40 m; greutate 40 kg; constituție slabă, păr negru; față ovală; ochi căprui.

La data plecării era îmbrăcată în pantaloni tip blugi de culoare albaștri, tricou de culoare albă, geacă de piele de culoare neagră, încălțăminte tip sport de culoare neagră.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

sursa: observatornews.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentAlertă de furtuni, grindină și ploi torențiale în jumătate de țară. ANM a emis coduri galben și portocaliu în 26 județe
Articolul următorRegulile din noua stare de alertă, în vigoare de astăzi. Masca este obligatorie, restaurantele rămân închise