Acasă Stiri Tată și fiu spulberați pe o trecere de pietoni, din Prahova: “A...

Tată și fiu spulberați pe o trecere de pietoni, din Prahova: “A venit un alt coleg și a văzut oameni zburând prin aer”

404
0

Un tată si fiul său au sfârșit spulberați pe trecerea de pietoni. Accidentul cumplit a avut loc pe DN1 B, în localitatea Bucov din Prahova.

RECLAMĂ

Un șofer de doar 19 ani i-a lovit în plin și i-a aruncat în aer zeci de metri.

Băiatul care a decedat avea tot 19 ani. Tocmai își terminase serviciul, iar tatăl venise să îl ia acasă.

Se lăsase întunericul cand Ionuț a părăsit service-ul auto in care lucra. Traversa, alături de tatăl său, drumul national pe la trecerea pentru pietoni, moment în care o dubă aflată pe prima banda a oprit si le-a acordat prioritate. Însă şoferul aflat pe banda doi i-a spulberat.

Ion Haralambie, patronul service-ului: „Am văzut că s-a oprit o dubă la trecerea de pietoni, toți muncitorii noștri să treacă, eu am ieșit, în spatele meu a venit un alt coleg și a văzut oameni zburând prin aer.”

Ciprian Lungu:
„Erau 3 care așteptau la trecerea de pietoni, doi dintre ei care au și decedat au luat-o înainte au trecut și cel de-al treilea a rămas în spate practic, norocul lui așa a scăpat. Era o dubă și un autobuz care au oprit, da băieții ăștia doi au trecut. A venit asta cu Mercedesul și i-a luat în plin…”

Medicii sosiți în mare grabă n-au reușit să îi salveze pe cei doi.

Dr. Cristian Moise Ambulanță Prahova: „La prima victima cea de 19 ani s-a constatat că avea leziuni incompatibile cu viața și a fost declarată decedată, iar cea de-a două de 43 de ani era în stop cardiorespirator s-au efectuat manevre de resuscitare din păcate fără succes și a fost declarat decesul și acesteia.”

Cel mai probabil neatenția și lipsa de experiență a conducătorului auto au dus la un astfel de accident, spun polițiștii.

Alexandru Joița, Poliția Rutieră Prahova: „Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului se pare că se face șoferul autoturismului în vârstă de 19 ani care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor care aveau acest drept.”

Tânărul de 19 ani ucis în accident lucra de aprope un an la service-ul din Bucov. Tatăl venise să îl ia de la muncă pentru că băiatul își cumpărase mai multe piese auto pentru mașina personală. Niciunul nu a mai ajuns acasă, la Dumbravă.

Ion Haralambie, patronul service-ului: „Un copil foarte bun chiar îmi pare extraordinar de rău. Taică-su a venit după el să îl ia că avea și el o mașină și a luat niște piese să își repare și el mașina”.

Șoferul autoturismului nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. El va răspunde penal pentru uciderea celor doi oameni.

sursa:https://stirileprotv.ro/divers/tata-si-fiu-spulberati-pe-o-trecere-de-pietoni-din-prahova-a-venit-un-alt-coleg-si-a-vazut-oameni-zburand-prin-aer.html?fbclid=IwAR0yyfOW3gp3pAKWBTEXIzHSAlucePST2a_0Mh6UkFB-gzWdjFDaowQAmho

RECLAMĂ
Articolul precedentUn tânăr a murit, iar o fată a fost grav rănită, după ce un Mercedes a fost spulberat de un TIR într-un accident la Poiana Stampei
Articolul următorO adolescentă de 15 ani din Gorj e căutată de poliţişti după ce a plecat de la şcoală şi nu a mai ajuns acasă