Acasă Stiri Târgu Jiu: A parcat neregulamentar, dar a făcut CIRC când poliţiştii au...

Târgu Jiu: A parcat neregulamentar, dar a făcut CIRC când poliţiştii au vrut să-i ridice maşina

804
0

Circ în toată regula pe o stradă din Târgu Jiu. Un şofer prins de poliţişti că a parcat pe loc interzis, a sărit în maşină în timp ce aceasta era ridicată şi s-a blocat în interior. Apoi a sunat la 112 şi a spus ca a fost sechestrat. Şoferul spune că totul este o răzbunare a unui poliţist căruia i-ar fi furat iubita.

RECLAMĂ

Tânărul susţine că a fost ridicat cu tot cu maşină în timp ce îşi căuta nişte acte şi s-a arătat convins că poliţistul se răzbună din dragoste, fapt menţionat asta şi pe procesul verbal, înainte să îl semneze, informează România TV.

Pentru simpul fapt că poliţistul mă cunoaşte, ştie că – am şi menţionat pe procesul verbal – i-am furat iubita. Şi s-a gândit el să îmi ridice maşina”, a povestit şoferul care susţine că a fost sechestrat.

Poliţistii locali şi echipajul de la ridicări auto au însă altă poveste şi susţin că tânărul a parcat într-o zonă interzisă şi s-a urcat ulterior în maşină: „Am ridicat-o, am plecat cu ea cu spatele, să o depozitez. Conducătorul auto a venit de parcă era Carl lewis, parcă era atlet de performanţă, şi a sărit în ea. Noroc că l-am văzut în retrovizoare şi am oprit maşina”.

Poliţistul acuzat că ar fi pus la cale ridicarea maşinii spune că nici nu-l cunoaşte pe bărbat şi că i-a dat amendă 150 de lei, două puncte penalizare şi două de amendă pentru oprire interzisă. Totodată, bărbatul a fost amendat şi pentru că a sunat nejustificat la 112, în valoare de 500 de lei, astfel că circul făcut în stradă l-a costat destul de scump. sursa: rtv.net

RECLAMĂ
Articolul precedentVâlcea: Tomberoane incendiate în Râmnicu Vâlcea. Flăcările au depăşit trei metri
Articolul următorO data-n viata cu Nicolae Botgros la ceas aniversar