Home Stiri Țara în care nu s-a auzit de COVID-19. Nu s-a înregistrat niciun...

Țara în care nu s-a auzit de COVID-19. Nu s-a înregistrat niciun caz de infectare cu noul virus

139
0
loading...

Dacă aproape toată planeta se luptă cu virusul COVID-19, există zone în care virusul nu a pătruns. Coreea de Nord a raportat zero cazuri de Sars-Cov-2. Oficialii coreeni au transmis Organizației Mondiale a Sănătății că toate cele aproape 26.000 de persoane testate până în luna aprilie au primit rezultat negativ.Pandemia generată de virusul Sars-Cov-2 nu a ajuns în Coreea de Nord. Până luna trecută au fost testate 25.986 de persoane și toate au ieșit negativ. Autoritățile de acolo au înaintat un raport conform căruia în țara lor nu s-a descoperit niciun caz de coronavirus.Pe de altă parte, într-un raport săptămânal de monitorizare al OMS se arată că cifrele testelor din Coreea de Nord includ 751 de persoane care au fost testate în perioada 23-29 aprilie. Astfel că 139 de oameni aveau simptome asemănătoare gripei sau infecții respiratorii severe.

loading...
loading...

În Coreea de Nord nu există CORONAVIRUS

De când a început pandemia COVID-19, Coreea de Nord și-a descris lupta anti-COVID ca fiind „o chestiune de existență națională”. Oficialii au luat măsuri drastice precum: intrarea interzisă turiștilor, explulzarea diplomaților și restricționarea strictă a traficului și a comerțului transfrontalier.

Autoritățile coreene nu au mai făcut public numărul persoanelor intrate în carantină anul acesta. Inițial, au transmis doar că s-a acționat pentru carantinarea a zeci de mii de persoane care au prezentat simptome COVID-19.

Experții sunt sceptici cu privire la afirmațiile autorităților coreene conform cărora nu există niciun caz COVID-19. Mai ales că această țară are o infrastructură sanitară precară și împarte o frontieră cu China.

sursa:https://www.stirilekanald.ro/zero-cazuri-coronavirus-in-coreea-de-nord-20146568?utm_source=fb-post&utm_medium=stirile-kanal-d&utm_campaign=https://stirilekanald.ro/zero-cazuri-coronavirus-in-coreea-de-nord-20146568&fbclid=IwAR2-haN71hgcnsCSJ1jRGGe27PYR7YlRH8mwwQwNeI6eJC_ak_SNmXBi-zs

loading...
loading...