Home Stiri Tanti Sofia, bunica angajată la grădiniţa din Leurda, a împlinit 84 de...

Tanti Sofia, bunica angajată la grădiniţa din Leurda, a împlinit 84 de ani

262
0
loading...

Tanti Sofia, bunica angajată la grădiniţa din Leurda (Gorj), şi-a serbat, astăzi, ziua de naştere, înconjurată de copii.

loading...

Sofia Chiţuran a împlinit 84 de ani, iar de peste patru decenii lucrează la grădiniţa din comună, acolo unde are grijă ca micuţii să înveţe în curăţenie şi căldură.

Tanti Sofia, aşa cum este ea cunoscută de oamenii din comună, a intrat în atenţia noastră în primăvara acestui an, atunci când a fost concediată… din greşeală.

Angajată de 41 de ani ca femeie de serviciu la Grădiniţa cu Program Normal nr. 1 din Leurda, tanti Sofia a fost dată afară, după o discuţie purtată cu directoarea unităţii de învăţământ.

După ce cazul bunicii din Leurda a fost prezentat de Observator, tanti Sofia a fost reangajată la grădiniţă.

Tanti Sofia şi-a serbat ziua de naştere alături de copii, la grădiniţă

Astăzi, tanti Sofia a împlinit 84 de ani, iar ziua de naştere şi-a serbat-o tot la grădiniţă, înconjurată de copii.

‘Astăzi mă trezi la 3 şi până mă îmbrăcai, până… la 5 fusei aici. Aproape că nici nu ştiu cum trec zilele că dacă eu vin la copii, sunt învăţată cu ei. Astăzi am împlinit 84 de ani şi plec pe 85. Ce să mai cer? Cât m-o ţine Dumnezeu stau cu copiii. Cât n-oi mai putea, oi vedea eu’, a declarat tanti Sofia pentru Observator.

Bunica din Leurda care are grijă de copiii de la grădiniţă de peste patru decenii a primit un tort, iar copiii i-au cântat împreună ‘La mulţi ani!’.

Sursa: observator

loading...