Acasă Stiri Tânărul care a fost poliţist doar 20 de zile, obligat să plătească...

Tânărul care a fost poliţist doar 20 de zile, obligat să plătească despăgubiri Ministerului de Interne

1121
0

Tânărul care a fost poliţist doar 20 de zile e obligat să plătească despăgubiri Ministerului de Interne, după ce a demisionat, nemulţumit de condiţiile din sistem. George Boran a explicat de ce a ales să-şi încheie aşa de rapid cariera de agent în Poliţia Română.

RECLAMĂ

Tânărul polițist care a demisionat după doar 20 de zile de la încadrarea la postul din comuna prahoveană Drajna trebuie să plătească despăgubiri MAI. Legea prevede că polițiștii trebuie să rămână cel puțin 7 ani, de la încadrare, în sistem, în caz contrar urmând să plătească despăgubiri.

Suma pe care George Boran o are de achitat după demisie se ridică la 9.000 de lei, scrie Ziarul Incomod

George Boran, polițistul din Prahova care și-a dat demisia după doar 20 de zile de muncă, a fost vineri la sediul Inspectoratului de Poliție pentru a-și face lichidarea. Tânărul a cerut superiorilor să-i permită să părăsească sistemul fără să mai fie nevoie să respecte termenul de preaviz de 15 zile.

Dezamăgit de condițiile pe care le-a găsit la postul de poliție din comuna prahoveană Drajna, George Boran, absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj, a decis să facă publice umilințele la care a fost supus din momentul în care a fost admis la cursuri și până a ajuns la postul de poliție unde a fost repartizat, conform mediei de absolvire.

George a povestit cum ajuns la post nu avea niciun fel de armament în dotare şi se ruga să nu fie prea recalcitranţi scandalagiii pe care trebuia să îi liniştească, ca să nu ia bătaie de la ei.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentÎn culisele videochatului. Mărturii șocante despre fanteziile clienților. Mii de dolari pentru a sparge portocale cu mâna sau o partidă de somn
Articolul următorCutremur în România. Al doilea de peste 3 pe Richter, din ultimele 24 de ore