Acasă Stiri Suporterii români au sărbătorit în București calificarea României în optimile EURO 2024:...

Suporterii români au sărbătorit în București calificarea României în optimile EURO 2024: Traficul a fost blocat la Universitate, autobuzele au purtat tricolor

183
0

Este sărbătoare, miercuri seara, la kilometrul 0 din Capitala României, după calificarea echipei naționale de fotbal în optimile EURO 2024. Oamenii au ieșit pe străzile din centru și petrec, scandând și aplaudând reușita sportivă.

RECLAMĂ

Autobuzele sunt blocate în zona Piața Universității din București și s-a format o coloană de mașini pe Bulevardul Regina Elisabeta. Unele dintre ele sunt decorate cu tricolorul României.

Mii de suporteri români s-au adunat lângă statui, la Universitate, și își strigă bucuria cântând: „România! România”. Tot mai mulți fani ai echipei naționale șe îndreaptă spre centru pentru a sărbători.Pe Calea Victoriei, traficul a fost restricționat pentru deplasarea suporterilor din Piața George Enescu în Piața Universității.

„Astăzi de Ziua Drapelului, românii flutură din nou cu mândrie tricolorul. Pe Calea Victoriei, traficul a fost restricționat pe segmentul cuprins între Calea Griviței și b-dul Regina Elisabeta, pentru deplasarea suporterilor care au vizionat meciul de fotbal în Piața George Enescu. Felicitări echipei naționale de fotbal”, a scris, pe Facebook, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

La fața locului au venit mai mulți jandarmi și polițiști pentru a se asigura că lucrurile nu vor degenera.

În fața a peste 25.000 de suporteri români, prezenți la Frankfurt, naționala de fotbal a României s-a calificat miercuri în optimile de finală ale Euro 2024 din Germania, de pe primul loc în grupă.Tricolorii au remizat cu Slovacia, scor 1-1, și va juca cel mai probabil cu Slovenia, în optim

sursa: https://www.antena3.ro/sport/sarbatoare-bucuresti-calificare-romania-optimi-euro-2024-trafic-blocat-universitate-713703.html

RECLAMĂ
Articolul precedentEURO 2024: România va întâlni Olanda în optimile de finală. Programul meciurilor
Articolul următorMaria Dragomiroiu, deranjată de cei care au scris că onorariul pentru evenimente ar fi dublu. Ce măsuri a luat avocata cântăreței: „Extrem de supărată”