Acasă Uncategorized South Underground Revolution la Craiova

South Underground Revolution la Craiova

982
0

Sambata, 27 aprilie, ora 18.00

RECLAMĂ

Hala „La Chitarre”

Adresa: str. Brazda lui Novac, nr. 215

Stafful “La Chitarre” are placerea de a va invita, sambata 27 aprilie, ora 18.00, la o seara speciala cu ocazia inaugurarii Halei „La Chitarre” unde se va desfasura primul concert „South Underground Revolution”. Cu acest prilej sunt invitate trupele Crimena, ErasE, Cold in December, Ura De DupaUsasi NPH.

In deschiderea concertului vor incalzi publicul Calin Balutoiu, Madalin Voicu si Eduard Cotoara.

Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis!

 

Support event: 25 lei

Program:

18.00 – Open doors

19.00 – Eduard Cotoara

19.30 – Madalin Voicu

20.00 – Calin Balutoiu

 

21.00 – 21.45: CRIMENA

22.00 – 22.45: ERASE

23.00 – 23.45: COLD IN DECEMBER

00.00 – 00.45: URA DE DUPAUSA

01.00 – 01.45: NPH

CRIMENA – aggresive metal (Craiova)

Cosmin – vocals

Radu – lead guitar

Robi – guitar

Vali – bass/vocals

Andrei – drums

 

CRIMENA a luat fiinta in anul 2012 si sunt o trupa tanara in undergroundul craiovean, dar cu o mare pofta de cantat. Intr-un timp relativ scurt au avut parte de numeroase prestatii pe plan local dar si in cateva orase dintara, cum ar fi: Slatina, Petrosani si Bucuresti.

www.crimena.com

https://www.facebook.com/crimena.official

http://www.youtube.com/CrimenaOfficial

ERASE – Modern Metal (Bucuresti)

Alex „Chucky” Ciontu – vocals

Catalin „Flama” Scanteie – bass

Valentin Stoica – guitar

Eugen Dumitru – guitar

George Angel Tudor – drums

“ERASE” s-a infiintat in noiembrie 2011 de catre Catalin Scanteie (voce si bas) si Valentin Stoica (chitara). La scurta vreme au fost cooptati Catalin Simion (chitara) si Doru Cinca (tobe). Este momentul cand se inregistreaza primele 3 piese ale demoului „There’s No One To Say Goodbye” la studioul „Pato”, material mixat de Balauru’ (Trooper), care are o scurta interventie in una din piese.

Din cauza ca avea mai multe proiecte, Doru pleaca dupa 2 luni, locul lui fiind luat de George Tudor (tobe) cu care formatia da primele concerte.

In aprilie 2012 in ERASE isi face aparitia Alex Ciontu (voce growl) care schimba din temelii soundul trupei. In noiembrie 2012, la aproape un an de la infiintare, Catalin Simion este inlocuit de catre Eugen Dumitru, un maestru al solourilor, un virtuoz al chitarei si un impatimit al “vitezei”. Datorita lui, formatia a renascut, piesele fiind modificate in bine, chitaristul punandu-si amprenta in cel mai original mod cu putinta.

In scurta istorie (2011-2012), formatia a dat peste 50 de concerte atat pe plan local cat si pe plan national. A castigat “Premiul Attic Studio” la Festivalul Posada Rock 2012, premiu oferit de Rares Totu, a cantat in deschidere la Iron Maidnem (cover band Iron Maiden din Ungaria), a cantat alaturi de nume mari ale rockului romanesc pe scene la fel de mari, experienta care si-a pus puternic amprenta pe soundul actual.

 

http://www.facebook.com/TrupaErase

COLD IN DECEMBER – Metalcore/Hardcore (Pernik,Bulgaria)

Alex – Vocals/Bass

Martin – Guitar

Angel – Guitar

Bobby – Drums

 

COLD IN DECEMBER este o trupa de metalcore dinBulgaria, formata în anul 2009. Baietii sunt originari din Pernik, oras situat in apropierea capitaleiSofia. Stilul trupei este un amestec de riff-uri de chitara melodice, ritmuri brutale sacadate, melodicitate si o voce puternica. Trupa tocmai si-a lansat primul sau videoclip, „Bitch, please”, care da si numele albumului de debut – inregistrat, mixat si masterizat @ Pacific studio. Baietii au avut o serie numeroasa de concerte in Pernik cat si inSofia, atat cu trupe bulgaresti, dar si cu alte trupe din Europa. Anul acesta isi doresc efectuarea unui turneu european.

 

 

https://www.facebook.com/ColdInDecember

 

 

URA DE DUPAUSA- Hardcore/Punk/Thrash Metal (Zarnesti, Bv)

 

Costy – vocals

Luck – bass/vocals

Sivu – guitar/vocals

Bebe Popescu – drums

 

URA DE DUPA USA vine pentru a doua oara in Craiova atat pentru a sarbatorii cu fanii sai cei 20 ani de activitate cat si pentru as prezenta piesele de pe noul album de studio. Publicul va avea parte de surprize din partea trupei, pe langa binecunoscuta sesiune de poze si autografe.

 

https://www.facebook.com/urade.dupausa

https://www.facebook.com/pages/Ura-De-Dupa-Usa/165020276911866

 

 

NPH – thrash/hardcore metal (Craiova)

Cristi „Cartophorus” Enea- vocals

Madalin Bircan – guitar/vocals

Doru Moada – guitar

Cornel Tudosie – bass/vocals

Cristi Opranescu – drums

NPH este trupa care in urma cu aproape 19 ani lua fiinta sub numele de Necrophorus. De-a lungul timpului, componenta trupei s-a schimbat de nenumarate ori, iar la ora actuala din formula initiala ramanand doar vocalul Cristi si chitaristul Madalin. NPH se poate lauda cu un CV bogat de concerte, aparitii la TV, cat si cu 4 albume de studio autoproduse. In 2006, dupa concertul sustinut in clubul bucurestean UTOPIA, ca invitati ai trupei constantene PROTEST URBAN, baietii decid sa ia o pauza pe termen nelimitat. Astfel ca, 2012 este anul cand NPH se hotarasc sa „dezgroape securea razboiului” si sa inceapa din nou lupta impotriva indiferentei umane si a demagogiei social politice.

https://www.facebook.com/NecroPHorusNPH

http://www.youtube.com/NecroPHorusRO

RECLAMĂ
Articolul precedentSilviu Prigoana si-a refacut viata? Uite cu ce roscata a iesit in Centrul Vechi la o piesa de teatru
Articolul următorAdrian Năstase va fi ELIBERAT