Home Uncategorized Silviu Prigoana nu vrea sa se impace cu Bahmu: “La cate lucruri...

Silviu Prigoana nu vrea sa se impace cu Bahmu: “La cate lucruri a spus ea despre mine, nu vad ce ne va mai lega”

383
0
loading...

Silviu Prigoana a vorbit despre al patrulea divort de sotia lui, Adriana Bahmuteanu, cea care a decis ca nu mai poate trai cu el. Politicianul a marturisit ca nu stia ce are ea de gand si ca s-a trezit singur in casa cand s-a intor de la munca.

loading...
loading...

Politicianul a marturisit ca s-a retras din viata publica din cauza scandalului cu Bahmu care s-a dus pe la televiziuni si s-a plans de comportamentul lui. Silviu a marturisit ca sunt lucruri pe care ea nu i le-a reprosat niciodata in intimitate si nu stia ca o deranjeaza.

“Cand a iesit scandalul cu sotia mea, m-am retras din viata publica. Exista lucruri care trec, ca si iubirea care se vindeca in 4-5 ani. Aici e vorba de copiii pe care ii avem impreuna. Spre surprinderea mea, am aflat multe lucruri despre mine de la televizor pentru ca ea nu a avut curaj sa imi spuna in intimitate. Am zis stop, trebuie sa lucrez la mine. Nu am mai vorbit cu Adriana, avem avocati si vom face totul legal si cu asta basta. Este al patrulea divort si e diferit. Inainte pleca cu catelul, acum a plecat cu copiii. Eu am drept de vizita, vin la mine, ne jucam si in weekend ii vad cam 10 ore pe zi, mai mult decat ii vedeam inainte”, a marturisit Silviu pentru Realitatea TV.

Chiar daca momentan este singur, Prigoana crede ca va mai intra alta femeie in viata lui pentru ca nu vrea sa ramana singur cuc, la fel cum nici Adriana nu va ramane.

“Va mai exista cineva in viata mea, nu o sa stau ca un cuc si la fel cred si despre Adriana. Eu am fost fortat in decizia asta despre ea, ea a plecat de acasa. Eu am plecat la birou si cand am venit acasa, nu mai era nimeni. Casa e plina, nu ma ingrijorez de singuratate. In afara de cei doi copii, la cate lucruri a spus ea despre mine, nu vad ce ne va mai lega. Eu am inteles ca ea are 5.000 de euro salariu, eu o mie, nu mi se pare normal sa moara de foame. Degeaba ai o casa de 20 de milioane si un privet jet daca nu ai bani de alimentare”, a mai adaugat Prigoana.

Politicianul si-a adus aminte si de cea mai neagra zi din viata lui: “Cea mai neagra zi din viata mea a fost cand mi-a murit un fiu, Darius. Nu stii asta pana nu esti pus in situatia de a iti ingropa fiul, e crunt, cumplit, cea mai mare durere. Mi-as da toata averea pentru sanatatea copiilor mei.”

sursa: http://www.wowbiz.ro/

loading...
loading...