Acasă Stiri Silvana Riciu: “Aurelian Preda l-a luat pe tatal meu langa el, la...

Silvana Riciu: “Aurelian Preda l-a luat pe tatal meu langa el, la fix 6 luni de cand s-a stins. Nu cred in coincidente” Cantareata de muzica populara spune ca parintele ei nu era un om credincios

2535
0

Silvana Riciu si-a ingropat tatal, luni, la Manastirea Dervent, acolo unde barbatul si-a petrecut ultimele luni de viata. Cantareata de muzica populara, prietena buna cu regretatul Aurelian Preda, inmormantat si el tot acolo, spune ca acesta l-ar fi luat pe tatal ei Sus, in Ceruri.

RECLAMĂ

Tatal artistei, Silviu Ioan, a facut accident vascular cerebral si a fost transportat la un spital din Constanta. Dupa doua zile de coma, barbatul s-a stins din viata. Si pentru ca ultimele luni si le-a petrecut la Manastirea Dervent, Silvana si-a dorit sa-l ingroape acolo. Cantareata sustine ca preotul Efrem, staretul Andrei si ceilalti calugari din manastire au ajutat-o cu tot ce a tinut de inmormantarea parintelui ei. Silvana spune ca asa trebuia sa fie si ca nimic nu este intamplator.

“Eu am fost prietena cu Aurelian Preda. La inmormantarea lui am fost singura dintre artisti care a luat cuvantul. Datorita lui i-am cunoscut si pe preotii din Manastirea Dervent care m-au ajutat ulterior cu tatal meu. L-au tinut acolo, ca n-aveam unde sa-l tin si nici sa am grija de el. Tatal meu a locuit acolo, parintii si calugarii m-au ajutat enorm. Si acum, cu inmormantarea. Parintele Efrem a gatit tot, staretul Andrei a decis ca tata sa fie inmormantat acolo. Staretul Andrei s-a dus noaptea, imediat dupa ce tata a murit, si a cautat groapa. S-a intamplat ca locul sa fie la doar un mormant distanta de Aurelian Preda, pe acelasi rand. Si chiar parintele imi spunea… “Uite ce chestie… la 6 luni de la moartea lui Aurelian, s-a stins si tatal tau”. De cand am aflat de tatal meu, ca a facut accident vascular, m-am rugat la Dumnezeu sa faca o minune, sa gaseasca cea mai buna solutie pentru mine. Asa a decis el sa faca. M-am gandit ca Aurelian l-a luat pe tata cu el… acolo Sus. Nu cred in coincidente. La inmormantare am fost surprinsa sa-i vad pe Nicusor Iordan si Ana Maria Rosa, fiica lui Aurelian. Au fost langa mine. Totul e randuit de Dumnezeu. El a decis ca tatal meu, un om care nu a fost atat de credincios, ci a avut o viata haotica, sa-si traiasca ultima perioada a vietii in manastire, sa fie inmormantat acolo, si sa aiba parte de slujbe, pentru ca preotii din manastire s-au rugat necontenit pentru sufletul lui si pentru iertarea pacatelor. Putini oameni simpli in lumea asta au privilegiul de a fi inmormantati in manastire si de a fi pomeniti asa cum se cuvine de preotii de acolo asemeni oamenilor cu credinta mare”, ne-a spus Silvana Riciu.

sursa: wowbiz.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentCampania „Se canta LIVE” cu TVF Oltenia continua!
Articolul următorFanita Modoran, probleme mari dupa ce a nascut! A ajuns la terapie intensiva