Acasă POLITICA Senatorul Radu Preda și-a anunțat plecarea din PSD. Va deschide lista pentru...

Senatorul Radu Preda și-a anunțat plecarea din PSD. Va deschide lista pentru Senat a PMP Dolj

572
0

Senatorul Radu Preda, liderul grupului PSD din Senat și unul dintre principalii comunicatori ai partidului în acest legislativ, și-a anunțat, marți seara, printr-o postare pe pagina de facebook, plecare din partid. El a decis să se alăture PMP, formațiune din partea căreia va candida pentru un nou mandat de senator. Decizia sa vine la doar două zile de când conducerea PSD Dolj și-a stabilit listele pentru alegerile din 6 decembrie, Radu Preda fiind propus abia pe locul 11 pe lista pentru Camera Deputaților.

RECLAMĂ

După o muncă de 14 ani în Partidul Social Democrat și după patru ani în care am depus eforturi continue pentru a-mi face datoria cu rezultate foarte bune la Senatul României ca și senator al PSD Dolj, echipa din care fac parte m-a propus ca și candidat la Camera Deputaților pe locul 11, loc la rezerve.
Acesta este punctul culminant al unei perioade lungi, în care am muncit mult pentru echipa PSD tot timpul in linia 1, fără compromisuri și fără jumătăți de măsură.
Astăzi, drumurile noastre se despart. Munca mea politică va continua din acest moment într-o echipă mică, dar care a deschis pentru mine o ușă mare. Voi fi candidatul PMP Dolj la Senatul României, pe locul 1.
Rămân același om pe care deja mulți dintre voi îl cunoașteți și vă aștept alături de mine!
Ar mai fi multe de spus, însă consider că nu e nici locul și nici momentul potrivit“, a scris, pe pagina sa, Radu Preda, acolo unde a postat și o fotografie alături de liderul PMP Dolj, deputatul Ion Cupă.

sursa: indiscret.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentȘoferiță româncă de TIR a făcut preinfarct la volan, în Germania. Clipe de coșmar pentru Dorina
Articolul următorCoronavirus România, bilanț 21 octombrie. Un nou record absolut: 4.848 de persoane infectate