Acasă Stiri Șeful din Poliția Română zburat din funcție după scandalul drogatului ucigaș, în...

Șeful din Poliția Română zburat din funcție după scandalul drogatului ucigaș, în fața judecătorilor

332
0

Șeful Biroului de Poliție Vama Veche, zburat din funcție imediat după ce presa a dezvăluit că agenții din subordinea sa l-au lăsat pe Vlad Pascu să omoare doi studenți, este citat în fața judecătorilor, într-un dosar în care un afacerist a cerut redeschiderea unui dosar penal.

RECLAMĂ

Alături de mai multe persoane, Radu Vachente este așteptat în fața judecătorilor la finele lunii septembrie, într-un dosar deschis de un afacerist din Constanța care s-a declarat nemulțumit de faptul că procurorii au clasat un dosar, anul trecut.

Pe numele lui Vachente a mai existat o plângere formulată de o altă persoană, însă aceiași procurori au clasat și dosarul respectiv, iar instanța a menținut ordonanța. „În baza art. 341 alin. 6 lit. a Cod procedură penală respinge ca nefondată plângerea formulată de petentul Scărlătescu Mircea împotriva ordonanţei nr. 456/P/2022 din data de 18.11.2022 a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, menținută prin ordonanța nr. 131/II/2/2022 din data de 19.01.2023 a procurorului general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. În baza art. 274 alin. 2 Cod procedură penală obligă petentul Scărlătescu Mircea la plata sumei de 300 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă”, a decis instanța.

După ce presa a dezvăluit că teribilul accident comis de drogatul Vlad Pascu (foto sus) putea fi evitat, dacă Poliția și-ar fi făcut treaba, au fost eliberați din funcții comisarul șef Constantin Stoian, șeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța, comisarul șef Marin Dincă, adjunct al șefului IPJ Constanța, precum și șeful Poliției Mangalia, comisarul Dragoș Cristea, și șeful Biroului de Poliție Vama Veche, inspectorul principal Radu Vachente. Ieri, și șeful IPJ Constanța, comisarul șef Constantin Adrian Glugă a rămas fără funcție.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/seful-din-politia-romana-zburat-din-functie-dupa-scandalul-drogatului-ucigas-in-fata-judecatorilor-detalii-exclusive-314852.html

RECLAMĂ
Articolul precedentScandal monstru în România! Alexandru Rafila, acuzat că a stricat o căsnicie: ‘Mi-a lăsat soția gravidă’
Articolul următorScenă comică la Crevedia! Primarul a fugit pe geam ca să scape de Diana Șoșoacă!