Acasă Stiri Scenă comică la Crevedia! Primarul a fugit pe geam ca să scape...

Scenă comică la Crevedia! Primarul a fugit pe geam ca să scape de Diana Șoșoacă!

636
0

O scenă comică a avut loc la Crevedia, unde primarul a fugit pe geam ca să scape de Diana Șoșoacă! Senatorul de Iași Diana Șoșoacă s-a deplasat la primăria din localitate pentru a-i lua la întrebări pe responsabilii exploziilor care au avut loc la stația GPL.

RECLAMĂ

Primarul a fugit pe geam ca să scape de Diana Șoșoacă!

Senatorul Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a mers după tragedia de la Crevedia, unde 2 persoane au murit și mai multe au fost rănite în urma exploziilor de la o stație GPL. Aceasta s-a dus la Crevedia atât în noaptea tragediei, cât și a doua pentru a vedea care sunt nevoile oamenilor și a le aduce ajutoare. Ea s-a deplasat cu jurnaliștii prezenți și la primăria din Crevedia, moment în care primarul a fugit pe geam ca să nu fie luat la întrebări de Diana Șoșoacă.

Când Dina Șoșoacă a ajuns la fața locului, pentru a sta de vorbă cu primarul din Crevedia, Florin Petre a sărit pe geam. Diana Șoșoacă a aflat despre acest aspect de la un cetățean, prezent la fața locului. În timp ce se afla într-un live, senatoarea a spus că nu înțelege gestul pe care edilul l-ar fi făcut.

„Doamna Diana, spun unii oameni că a sărit pe geam primarul când v-a văzut că ați intrat! Cum să sară, domnule, pe geam? Dar vi se pare că-s periculoasă? V-am făcut ceva? Eu nu cred că v-am făcut ceva. Am invocat doar niște articole de lege și am adresat întrebări din punct de vedere legal raportat la situația de urgență în care ne aflăm acum. Am făcut ceva rău? V-am atacat pe dumneavoastră? Deci pe una dintre ferestre a fugit primarul când am venit eu! Inimaginabil”, a comentat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă îl vede pe Raed Arafat ca fiind principalul vinovat

Diana Șoșoacă este de părere că șeful DSU, Raed Arafat, este vinovat pentru explozie pentru că a trimis oamenii în apropierea focului, în loc să trimită roboţi şi să nu rişte viaţa oamenilor acolo unde puteau avea loc și alte explozii.

„Acest ONG nu are nicio legătură cu SMURD-ul ambulanță de la Departamentul pentru Situații de Urgență, este doar un loc unde se colectează bani. De ce fiecare Guvern l-a păstrat pe Arafat? Arafat trebuie destituit din această funcție, este inacceptabil ceea ce se întâmplă, a fost nevoie să moară oameni și încă nu s-a terminat, cum am spus într-o declarație politică ce a făcut înconjurul lumii”, a menționat Diana Șoșoacă.

Diana Şoşoacă a vorbit cu oamenii de la faţa locului şi a făcut live pe TikTok în care s-a întrebat dacă România se va mai face bine vreodată.Două explozii au avut loc sâmbătă, 26 august 2023, la stația GPL din Crevedia. Doi oameni – soț și soție – au murit. Au fost în total 58 de victime, dintre care 43 sunt angajați ai Ministerului de Interne – pompieri, polițiști și jandarmi care au acționat la fața locului, iar primarul a fugit pe geam ca să scape de Diana Șoșoacă.

sursa:https://stirilebzi.ro/scena-comica-la-crevedia-primarul-a-fugit-pe-geam-ca-sa-scape-de-diana-sosoaca-19389?utm_source=SBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-POST&fbclid=IwAR2SrsVIz3JjRyP5PO6XkuNgpimhI_W8Tf7wmjj9DbIu7A70hACz0cjtAGI

RECLAMĂ
Articolul precedentȘeful din Poliția Română zburat din funcție după scandalul drogatului ucigaș, în fața judecătorilor
Articolul următorO LINGURITA DE MIERE ÎNAINTE DE CULCARE FACE MINUNI! 8 LUCRURI SURPRINZĂTOARE SE PETREC ÎN CORPUL TĂU