Home CoronaVirus Se redeschid restaurantele, cafenelele și jocurile de noroc din Craiova

Se redeschid restaurantele, cafenelele și jocurile de noroc din Craiova

292
0
loading...

Activitatea în interior pentru baruri, restaurante, cafenele şi săli de jocuri de noroc din Craiova și alte 7 localități din județul Dolj  se va redeschide la o treime din capacitate , în urma creşterii alarmante a numărului de cazuri de COVID-19.

loading...
loading...

Masca de protecție devine obligatorie în spațiile publice, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, după cum urmează:

  • în piețe și târguri
  • în stații de autobuz/microbuz și tramvai, pe peronul gării și autogării, zona adiacentă Aeroportului Internațional Craiova
  • în zonele pietonale intens circulate din municipiul Craiova, între orele 08.00 – 24.00 astfel:
    • în zona Centrului Vechi
    • în perimetrul delimitat de străzile Calea Unirii, A.I. Cuza, Mihail Kogălniceanu și Arieș
    • În jurul școlilor, până la o distanță de 50 m de intrarea în perimetrul școlii.

Masca de protecție devine obligatorile în localitățile Ghindeni, Mischii și Radovan.

Cinematografele și instituțiile de spectacole din Craiova, Cârcea, Ișalnița, Malu Malu, Melinești, Pielești, Plenița, Pleșoi, Podari, Robănești și Scaiești se redeschide la o treime din capacitatea maximă a spațiului, în timp ce în restul localităților din județul Dolj Cinematografele și instituțiile de spectacole se vor redeschide la 50% din capacitatea maximă a spațiului.

Restaurantele, barurile și cafenelele din Craiova, Cârcea, Îșalnița, Malu Mare, Melinești, Pielești, Plenița, Pleșoi, Podari, Robănești și Scaiești se redeschid la o treime din capacitatea maximă a spațiului, în timp ce restaurantele, barurile și cafenelele din restul localităților județului Dolj se vor deschide la o capacitate de 50%.

Spectacolele în aer liber, concertele, evenimentele culturale sunt interzise în Craiova, Cârcea, Ghindeni, Îșalnița, Malu Mare, Melinești, Pielești, Plenița, Pleșoi, Podari, Radovan, Robănești și Scaiești.

Agențiile de pariuri sportive, Loteria Națională și Jocurile de noroc se redeschid la o treime din capacitate în Craiova, Cârcea, Ișalnița, Malu Mare, Melinești, Pielești, Plenița, Pleșoi, Podari, Robănești și Scaiești.

Astfel, dacă într-o agenție de pariuri sportive există și jocuri de noroc, jucătorul poate sta toată ziua, iar pariorul 15 minute.

Agențiile de pariuri sportive, Loteria Națională și Jocurile de noroc din restul localităților din județul Dolj se redeschid la o capacitate de 50%.

sursa: gds.ro

loading...
loading...