Acasă Stiri Scandal după prestația lui AlbertNBN, la balul bobocilor, în Giurgiu! A fost...

Scandal după prestația lui AlbertNBN, la balul bobocilor, în Giurgiu! A fost plătit de părinții elevilor cu 7.000 de euro și a cântat versuri cu tentă sexuală și înjurături la adresa profesorilor

289
0

Este scandal la un liceu din Giurgiu, după prestația lui AlbertNBN de la balul bobocilor. Cântărețul a fost plătit de părinții elevilor cu 7.000 euro pentru a face show, însă a cântat versuri cu tentă sexuală și înjurături la adresa profesorilor. În fața lui se aflau copii, majoritatea fiind minori.Balul bobocilor de la un liceu din Giurgiu s-a terminat cu scandal, după ce părinții l-au adus pe AlbertNBN să facă show în fața elevilor. Spectacolul i-a costat scump, atât financiar, cât și moral. Cântărețul a fost plătit cu un onorariu de 7.000 euro, dar ceea ce a uluit pe toată lumea au fost versurile pe care el le-a cântat în fața copiilor.

RECLAMĂ

Scandal după prestația lui AlbertNBN, la balul bobocilor, în Giurgi

AlbertNBN face parte dintre cei mai ascultați cântăreți din România, de către copii și adolescenți, chiar dacă unele versuri ale lui nu se încadrează deloc în această categorie de vârstă.

Din acest motiv, s-a creat un adevărat haos la balul bobocilor de la un liceu din Giurgiu, cât s-a urcat pe scenă și a cântat versuri jignitoare la adresa profesorilor, dar mai ales cu tentă sexuală.

Având în vedere onorariul uriaș pe care părinții l-au plătit pentru acest moment artistic, a început un întreg scandal din cauza situației pe care a creat-o.

În momentul în care spectacolul a început, o mulțime de copii au cântat aceleași versuri împreună cu el, chiar dacă ei aveau aproximativ 14 ani.

”Ia-ți-o pe sor’ta, frate, ți-am f…t-o iară / P… sunt, să-mi mâncați p..a de c….a / Sunt repetent, m..e, doamna profesoară / Nu mai merg, că am rămas a treia oară!”

„Cichicean (Jackie Chan, n.r.), adu, c…e, nunceagul / Sunt din M6 și sunt Zorro cu briceagul / Am dat în el, l-a luat ambulanța cu sacul / Să-mi bag p..a, era băiat bun, săracul!”

„Intru-n club, cad blugii de pe mine / Plec cu șase fete, că sunt rupte pe pastile / Vin și verii mei cu mine, zici că sunt gorile / Crede c-o iau de nevastă, frate, și-a luat filme (?)”, sunt câteva dintre versurile șocante care au răsunat în sală.

Cum a reacționat conducerea școlii

Având în vedere situația neplăcută care s-a creat în jurul acestui subiect, conducerea școlii nu a rămas indiferentă și a reacționat, spunând că nu are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat la balul bobocilor.

De asemenea, a fost precizat faptul că artiștii au fost invitați după ce a fost realizat un sondaj cu privire la cântăreții preferați ai copiilor

SURSA:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/scandal-dupa-prestatia-lui-albertnbn-la-balul-bobocilor-in-giurgiu-a-fost-platit-de-parintii-elevilor-cu-7000-de-euro-si-a-cantat-versuri-cu-tenta-sexuala-si-injuraturi-la-adresa-profesorilor-video-322640.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCaz șocant în Iași! Un copil în vârstă de 13 ani a murit după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc
Articolul următorLivia Celea Streata a lansat „Cele mai frumoase colinde românești”