Acasă Stiri S-a decis: la Consiliul European de la Bruxelles România va fi reprezentată...

S-a decis: la Consiliul European de la Bruxelles România va fi reprezentată de Mandinga

897
0
Băsescu şi Ponta au cedat, recunoscând că Mandinga poate obţine o clasare mult mai bună decât oricare dintre ei

Decizie de ultimă oră care zguduie politica românească! Ţara noastră nu va mai fi reprezentată la Consiliul European nici de preşedinte, nici de premier ci de Mandinga. Experţii în politică europeană spun că ideea e mai mult decât binevenită, dat fiind că deja Mandinga a obţinut un onorant loc 12 la Eurovision, deci la Consiliul European putem spera la o performanţă chiar mai bună. De asemenea, spre deosebire de Băsescu sau Ponta, care ar fi mers însoţiţi de maxim doi consilieri, Mandinga sunt atât de numeroşi încât depăşesc practic populaţia câtorva state mai mici din UE, precum Vatican sau Luxemburg.

RECLAMĂ

 

Dacă ideea va avea succes, România intenţionează să trimită şi la următoarele Consilii Europene participanţi la Eurovision, de exemplu pe Mihai Trăistariu, care va avea şi rolul de a demonstra că la noi minorităţile sunt tolerate, chiar şi atunci când sunt incredibil de stupide. Chiar şi oficialii europeni au fost de acord cu ideea ca România să fie reprezentată de Mandinga, mai ales că mulţi speră că aşa vor putea afla şi ce înseamnă „Zaleilah”.

 

Dacă nu te mai saturi de ştirile şi topurile noastre, le poţi şi asculta în fiecare dimineaţă la ProFM de la 9 la 10, chiar în interpretarea autorilor!

sursa: http://www.audvoci.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentULTIMA ORĂ: O veste foarte proastă pentru România venită în urmă cu puţin timp de la Bruxelles
Articolul următorPalmaresul, unde-i domne’ palmaresul?