Home Uncategorized Roxana, fosta componentă a trupei Trident, trăieşte un adevărat coşmar: sechestrată în...

Roxana, fosta componentă a trupei Trident, trăieşte un adevărat coşmar: sechestrată în casă, fără mâncare, o săptămână!

1099
0
loading...

Mărturia bonei filipineze care a avut grijă de fetiţa Roxanei, depusă în dosarul privind procesul de încredinţare a custodiei micuţei, este uluitoare. Femeia povesteşte, printre altele, cum Marcel Sârbu i-a interzis Roxanei accesul la frigider, timp de o săptămână.

loading...
loading...

Roxana Sârbu, fostă componentă a trupei Trident, trăieşte un adevărat coşmar de când s-a despărţit de fostul iubit, Marcel Sârbu, patronul unui club din Capitală. Fosta bonă filipineză care s-a ocupat o vreme de fetiţa celor doi, povesteşte, printre altele, într-o scrisoare depusă la dosar, cum Marcel a lăsat-o fără mâncare nu mai puţin de o săptămână: “Mi-a spus (n.r.- Marcel) că nu ai voie să iei nimic din frigider sau să mănânci ceva în propria lui casă”. La rându-i, Roxana confirmă faptul că Marcel i-a interzis accesul la frigider: “Nu am băut decât apă, timp de o săptămână. A montat camere în toată casa şi nu aveam voie să mă apropii de frigider, zicea că totul este al lui. Când nu era acasă, mă încuia ca să nu plec cu fetiţa. M-a dat afară din casă, dar fără copilul meu. Am îndurat toate acestea fiindcă dacă ar fi fost să plec singură, nu-mi mai vedeam fetiţa. M-a lovit şi uneori mă jignea şi cu Oana de faţă”.

Marcel susţine că Roxana minte

De partea cealaltă, Marcel Sârbu neagă orice fel de acuzaţii: “Minte. Ea a întors-o pe bona filipineză împotriva mea, îi dădea lănţişoare din aur şi ieşea cu ea în parc. Roxana nu voia să plece din casă când i-am spus că nu mai vreau să fiu cu ea. Nu o mai suportam, vorbea urât şi urla. Din cauza ei am montat camere de luat vederi în casă, să nu se lovească singură şi să spună că am bătut-o. Ea voia să plec eu din casa mea, să rămână cu Oana (n.r. – fetiţa celor doi) acolo, iar eu să vin să o văd când voiam. Eu îmi doresc doar să lase copilul să se bucure de tată, să-mi exercit dreptul de tată. Vreau ca fetiţa să aibă domiciliul la mine, ea nu-i poate oferi ce am eu. I-am spus că-i dau casă şi maşină dacă lasă fata la mine, dar ea vrea bani”.

«Face scandal la grădiniţa micuţei!»


↑ Marcel Sârbu e proprietarul unui cunoscut club din Capitală

Zilele trecute, Roxana a primit o înştiinţare de la grădiniţa unde îşi duce fetiţa, în care era anunţată că va trebui să-şi mute copila în altă parte dacă tatăl micuţei nu-şi va schimba comportamentul. “Vine în fiecare zi pe acolo şi face scandal, ţine copilul în frig. Mi-a luat fata de la grădiniţă fără ca eu să ştiu şi mi-a adus-o pestemai bine de o săptămână, când am acţionat pe cale legală. E normal ca personalul de la grădiniţă să nu-şi dorească atmosfera pe care o face acolo”, spune Roxana.

«Vrea să mă lase pe drumuri, ca să-mi ia fata»

Marcel Sârbu susţine că îşi urmăreşte fosta iubită pentru că vrea să afle unde s-a mutat împreună cu fetiţa lor: “E obligată legal să-mi spună unde e copilul, nu să mă lase să vorbesc cu fata doar o dată pe zi”. Roxana explică însă de ce se fereşte de el: “Când a ştiut unde stau, proprietarul m-a anunţat, printr-o notificare pe care chiar el (n.r. – Marcel) mi-a dat-o, că trebuie să părăsesc locuinţa. El vrea să mă lase pe drumuri, să demonstreze că nu am unde locui cu fetiţa. O să-mi cumpăr casa mea, iar atunci chiar eu îl voi anunţa care este adresa”.

«A creat» pentru Trident blugii decupaţi


↑ Componentele trupei Trident, Roxana, Andreea și Loredana (de la stânga) au făcut furori cu blugii lor decupați

Roxana, alături de Andreea şi de Loredana, a făcut parte din Trident, trupă care a activat între 2004 şi 2009. Fetele au şocat după ce au apărut pe scenă cu blugii superdecupaţi la posterior. Cea care a avut această idee şi a pus-o în practică a fost chiar Roxana. În prezent, toate cele trei foste colege au câte o fetiţă. Andreea este căsătorită cu un israelian, în timp ce Loredana a trăit câţiva ani o poveste de dragoste cu un miliardar englez, de care s-a despărţit. Bărbatul se ocupă însă financiar de viitorul fetiţei Loredanei, dar şi de cel al mamei acesteia. Din păcate pentru ea, Roxana e singura care se războieşte cu fostul iubit pentru custodia micuţei sale.

loading...
loading...