Home Stiri Rose West, criminala în serie, a fost vaccinată în închisoare! Femeia și-a...

Rose West, criminala în serie, a fost vaccinată în închisoare! Femeia și-a ucis chiar și fiica cea mare

370
0
loading...

Criminala în serie Rose West a fost vaccinată în închisoare, fiind încadrată la persoanele extrem de vulnerabile. Femeia a primit doza chiar înaintea directorilor închisorii de la HMP New Hall din vestul Yorkshire.

loading...
loading...
  • Vaccinarea criminalei în serie a stârnit nemulțumirea cetățenilor
  • Rose și Fred West au omorât peste 10 fete tinere în casa lor

Rose West este cunoscută ca fiind una dintre cele mai sinistre femei din istoria britanică. Femeia a primit condamnare pe viață pentru uciderea a 10 femei, printre care și propria fiică vitregă, în vârstă de 8 ani

Vaccinarea criminalei în serie a stârnit nemulțumirea cetățenilor

Pentru că are probleme cu vederea și cu obezitatea, femeia a fost încadrată în grupul persoanelor extrem de vulnerabile și a mărturisit că se deplasează greu și că se teme să nu fie infectată cu COVID-19.

După ce au apărut mai multe știri în presa britanică cu privire la vaccinul administrat criminalei în serie, cetățenii Marii Britanii s-au înfuriat.

„De ce Rose West nu poate să aştepte până când încep să fie vaccinate persoanele cu vârsta peste 65 de ani care nu stau în închisoare pentru că au omorât 10 persoane?” , a declarat o persoană care se simte nedreptățită.

Purtătoarea de cuvânt din cadrul Guvernului a transmis că femeia a fost vaccinată în conformitate cu grupele prioritare, de risc.

Rose West ar fi suferit și o reacție adversă la vaccin, având simptome asemănătoare gripei, așa că a fost nevoită să rămână la pat pentru câteva zile.

Rose și Fred West au omorât peste 10 fete tinere în casa lor

Rosemary West a fost condamnată la închisoare pe viață, împreună cu soțul său, Fred West.

Aceștia au primit zece acuzații de crimă în legătură cu cadavrele găsite pe Cromwell Street și Midland Road.

După ce au fost condamnați, în anul 1995, Fred și-a pus capăt zilelor, dar înainte și-a mărturisit crimele.

Cei doi și-au ucis chiar și fiica cea mare și au îngropat-o în pivnița de pe 25 Midland Road.sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-international/rose-west-criminala-in-serie-a-fost-vaccinata-in-inchisoare-femeia-sia-ucis-chiar-si-fiica-cea-mare-247649.html

loading...
loading...