Home Stiri Reguli noi pentru oficializarea nunţilor pe durata pandemiei. Mirii trebuie să se...

Reguli noi pentru oficializarea nunţilor pe durata pandemiei. Mirii trebuie să se spele pe mâini înainte şi după ce îşi pun verghetele!

11853
0
loading...

Pandemia de coronavirus vine cu reguli incredibile în Marea Britanie. Boris Johnson a acceptat restricţiile gândite de guvernanţi, iar de sâmbătă se pot oficializa din nou nunţi

loading...

Totuşi, distanţarea socială vine cu o serie de măsuri care par imposibil de urmat. Formalităţile cu care erau obişnuiţi englezii se schimbă radical. Astfel, mireasa nu va mai putea fi dusă la altar de tatăl ei. Nici măcar nu se va putea îmbrăţişa cu membrii familiei soţului.

Nunţile se oficializează în condiţii speciale

Mai mult decât atât, inelele trebuie să fie atinse de cât mai puţine persoane. Conform Dailymail, mirii sunt obligaţi să se spele pe mâini înainte şi după ce îşi pun verghetele.

Şi cei care oficializează nunţile trebuie să respecte reguli stricte. Nu au voie să fie mai mult de 30 de persoane prezente! În biserici este exclus să se servească mâncare sau băuturi, iar instrumentele muzicale trebuie să fie curăţate înainte şi după eveniment.

sursa: antenasport.ro

loading...