Acasă Stiri Razboiul dintre fratii Dolanescu a distrus casa rapsodului! Lasat in paragina, imobilul...

Razboiul dintre fratii Dolanescu a distrus casa rapsodului! Lasat in paragina, imobilul nu mai valoreaza nici 700.000 de euro!

765
0

Au trecut peste trei ani de cand Ion Dolanescu s-a stins din viata si tot atat de cand fiii lui se razboiesc pe mostenire. Casa de patrimoniu din strada Caimatei in care a locuit rapsodul este in paragina si nimeninu a mai facut nimic acolo din 2009

RECLAMĂ

In momentul in care Ion Dolanescu s-a stins din viata, casa in care a locuit a fost estimata la doua milioane de euro. Imobilul are 100 de ani si a apartinut lui Barbu Stefanescu Dealavrancea, fiind inclus in patrimonial national. Dupa disparitia rapsodului, acesta a revenit fiilor lui, care nu s-au inteles nici pana in ziua de azi care dintre ei il va prelua. Cei doi se judeca inca din 2009 pentru el si nu au ajuns la niciun rezultat. In cei trei ani si jumatate care s-au scurs, casa a fost lasata in paragina si toate lucrurile sunt asa cum le-a lasat Ion Dolanescu. Nimeni nu a mai facut curat, doar Ionut i-a mai deschis usa, insa, din cauza litigiului nu a putut face nicio amenjare. Foarte vechi si neconsolidat, imobilul s-a subrezit, fiind in pericol sa cada la cea mai mica zgaltaitura. Mai mult, data fiind conditia in care se afla, valoarea i-a scazut dramatic.

Daca dupa moarea lui Dolanescu se vorbea de doua milionae de euro, acum acesta nu mai face nici 700.000. “La ultima evaluare, facuta in cadrul procesului, ni s-a spus ca valoreaza maxim 680.000 de euro. Am vorbit si eu cu un evaluator care a facut o evaluare si mai sumbra: 300.000 de euro. Din pacate, din cauza faptului ca eu si fratele meu nu reusim sa ne intelegem asupra lui – desi eu i-am propus sa ia tot si sa-mi lase mie casa pentru a o transforma in casa memoriala – nu pot pot nici macar sa-l asigur. Imobilul este in mare pericol in acest moment. Este vechi si int5r-un stadiu mare de degradare. Ar trebui sa bagam cel putin 200.000 de euro in el ca sa-l putem salva. Are nevoie de subzidire si reconsolidare. Nu s-a mai facut curatenie inauntru de cand a murit tata! Toate lucrurile sunt asa cum le-a lasat el. Doar tanti Leana mai trece pe acolo sa o hraneasca pe catelusa tatalui meu”, ne-a declarat Ionut Dolanescu.

sursa: cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentPrinsa cu minciuna: Oana Zavoranu si-a INSCENAT boala!
Articolul următorFuego, apărat de Irina Loghin: „Lăsaţi-l să-şi trăiască tinereţea!”