Acasă Stiri RAADPFL Craiova transformată într-o “afacere” bănoasă

RAADPFL Craiova transformată într-o “afacere” bănoasă

1089
0

Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ a remis astăzi un comunicat de presă în care subliniază că, în primele şase luni din 2013, a reuşit să obţină un profit frumuşel. Performanţa, notabilă de altfel, nu este surprinzătoare dacă ţinem cont că, încă din vara lui 2013, când a fost numit director Radu Preda (nr.r – în prezent director la RAT Craiova), a fost anunţată o scădere considerabilă a datoriilor. Actualul şef de la RAADPFL, Florin Lungu, a reuşit să continue politica bunului simţ şi să nu arunce aiurea banul public pe diverse achiziţii, unele la preţuri piperate. Astfel, Lungu demonstrează că poţi să fi directorul unei regii, din subordinea primăriei, şi să obţii profit din activităţile pe care le efectuezi.

RECLAMĂ

 ”În urma analizării raportului de activitate al serviciului financiar – contabil, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ Craiova vă informează că în perioada 01.01.2013 – 30.06.2013 a înregistrat un profit contabil brut de 426.388. Din analiza economică realizată de contabilii regiei, rezultă că R.A.A.D.P.F.L. Craiova a realizat venituri din exploatare în cuantum de 9.684.671 lei şi cheltuieli de exploatare în valoare de 9.272.712.

Impozitul pe profit calculat este de 73.706 lei, rezultatul curent al exerciţiului financiar fiind de 352.682 lei. Cifra de afaceri netă, înregistrată după primele şase luni ale anului, este în sumă de 9.312.439 lei, iar capitalul total al R.A.A.D.P.F.L. Craiova este în sumă de 5.983.417 lei.

Menţionăm că, în perioada raportată, unitatea nu înregistrează obligaţii restante la bugetul consolidat al statului. De asemenea, obligaţiile faţă de personal, furnizori, bugetul local sunt obligaţii curente, fără a datora accesorii şi fără a fi puşi în iîntârziere”, se arată în comunicatul de presă. sursa: oltenasu.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentCS Universitatea Craiova – Vişina Nouă 4-1. Echipa folosită de Erik Lincar
Articolul următorLA MARCELOBENNE SE VA PRODUCE DIN NOU . PESTE 100 DE LOCURI DE MUNCA