Acasă Life Style Promisiunea facuta de studenta de la Medicina judecatorului care a pus-o in...

Promisiunea facuta de studenta de la Medicina judecatorului care a pus-o in libertate! Carmen Bejan: „Am avut o 😮” Continuarea: ce s-a intamplat, de fapt, dupa gratii —>

1001
0

Carmen Bejan, studenta condamnată la 19 ani și 8 luni de închisoare pentru crima din căminul Universității de Medicină din Timișoara, a fost pusă în libertate înainte de termen. Judecătoria Gherla a motivat sentința și au fost făcute publice mărturiile tinere din timpul procesului.

RECLAMĂ

Judecătoria Gherla și-a motivat decizia de a o elibera pe Carmen Satran (fostă Bejan) înainte de termen. Potrivit adevărul.ro, fosta studentă “nu a fost sancționată disciplinar, a participat la muncă și s-a achitat de sarcinile primite”.

Ce promisiune a făcut Carmen Bejan

“A avut o comportare regulamentară și a dat dovezi temeinice de îndreptare. A fost receptivă la activitățile cultural-educative, participând la 334 de programe sau activități și s-a încadrat în program. Pentru rezultatele bune a fost recompensată de 68 de ori. Față de personalul din penitenciar și față de colegi a manifestat respect”, se arată în sentința dată de Judecatorila Gherla.Carmen Bejan a cerut eliberarea în fața judecătorilor spunând că “regretă foarte mult fapta săvârșită și îi pare foarte rău de toată suferința provocată”. Ea a mai mărturisit că “nu a fost educată în spiritul acesta, dimpotrivă a avut parte de o educație cu principii integre pe care trebuie să le respecte și să aprecieze valorile societății”.Mai mult, fosta studentă a mai spus că “toată această perioadă a fost o lecție dură de viață din care a învățat cât de prețioasă este libertatea, că nimeni și nimic nu merită să o mai pună vreodată în pericol și înainte de a se decide și a face o alegere trebuie să se gândească foarte bine”.

Ce i-a cerut judecătorului

Carmen i-a cerut judecătorului să aibă în vedere că pe toată perioada celor peste 12 ani de detenție “a avut un comportament exemplar, a participat activ la toate programele posibile și a muncit toată perioada pedepsei la diferite puncte de lucru atât în interiorul cât și în exteriorul penitenciarului”.

De asemenea, tânăra a cerut să i se acorde “șansa de a arăta și demonstra tuturor că s-a îndreptat și că dorește să o ia de la început și că se poate integra cu brio în societate”.

În vara lui 2009, Sergiu Florea (27 ani) și Carmen Bejan (27 ani), studenţi în Timișoara, la Facultatea de Medicină, îl omorau și îl tranșau pe Tiberiu Schroth, liderul unui clan de romi.

Cei doi au fost condamnați la câte 20 de ani de închisoare. Povestea studenților ucigași este cutremurătoare, prin modul în care a fost comisă crima înfiorătoare.

sursa:https://www.bzi.ro/promisiunea-facuta-de-carmen-bejan-judecatorului-care-a-pus-o-in-libertate-a-avut-o-4423580?utm_source=CULTURAL.BZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR1nsvIcIFPEboE3BKp-1MnzrOxH5fLgzPgE5-nsPbY2YXGiqUsaOZhiySU

RECLAMĂ
Articolul precedentUn bărbat celebru a spus cine e cu adevărat Nicoleta Luciu. Mulți își vor schimba părerea despre ea după ce vor vedea –»
Articolul următorÎl recunoști? Acum îl știe toată România, dar când a fost făcută poza era un adolescent ca oricare altul –»