Acasă Monden Primele imagini cu Leo de la Strehaia în libertate! Sponsorul maneliștilor a...

Primele imagini cu Leo de la Strehaia în libertate! Sponsorul maneliștilor a ieșit din închisoare, după 2 ani de pedeapsă. Ce mesaj a transmis când a ajuns acasă –>

545
0

Primele imagini cu Leo de la Strehaia în libertate! Sponsorul maneliștilor a ieșit din închisoare, după 2 ani de pedeapsă. Ce mesaj a transmis când a ajuns acasă –>

RECLAMĂ

Leo de la Strehaia a fost eliberat din închisoare și a postat o imagine pe pagina sa de Facebook, marți, 5 septembrie 2023. Sponsorul maneliștilor, așa cum este supranumit, a fost însoțit de cei mai dragi oameni din viața sa la ieșirea din Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin.

La ieșirea din închisoare, Ion Stelică Mihai a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Vă pup, prieteni! Am venit acasă de la pușcărie”.

Leo de la Strehaia a fost condamnat în anul 2021, la doi ani și jumătate de închisoare cu executare. Mama lui, Patroana, fratele vitreg,  Ioan Mihai, și Dumitra Ionuţ au primit și ei câte 2 ani de detenție, respectiv 1 an și 6 luni. . 

„Prințul țiganilor” a fost acuzat de tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat, potrivit Click!.

„Suntem la arest, aici, la Severin. Suntem cu copiii după noi. Am lăsat totul acasă baltă. Prieteni, s-a terminat totul! Nu mai e nimeni acasă! A rămas pustiu!”, spunea, atunci, mama lui Leo de la Strehaia. 

Este bine cunoscut faptul că Leo de la Strehaia s-a confruntat cu probleme grave de sănătate în închisoare, asta după ce a suferit un AVC. Acum, fostul partener al Loredanei Chivu este mult mai bine și se bucură de libertate.

Sursă foto: Facebook 

RECLAMĂ
Articolul precedentManagerul spitalului din Botoșani a revenit pe un post de conducere, după moartea tinerei însărcinate. Ce funcție ocupă acum
Articolul următorIncendiu puternic la mansarda unui bloc, în cel mai populat cartier din Craiova! Focul s-a extins la alte două blocuri vecine