Acasă Stiri Povestea tristă a fetiţei din Piatra Neamţ care și-a așteptat părinţii toată...

Povestea tristă a fetiţei din Piatra Neamţ care și-a așteptat părinţii toată noaptea, într-o scară de bloc

630
0

Ana-Maria, o fetiță de 12 ani din Piatra Neamț, a fost găsită în această dimineață într-o scară de bloc din oraș, așteptându-și în zadar părinții plecați la muncă în Anglia. Copila, dată dispărută de vineri la amiaza, voia să le facă o surpriză celor dragi, doar că, între timp, planurile acestora s-au schimbat.

RECLAMĂ

Alarma s-a dat imediat după ce Ana-Maria Moldoveanu a plecat de la școală, în jurul orei 13:00, însă nu s-a mai întors la locuința în care era cazată de o cunoștință. Echipaje ale Serviciului de Investigații Criminale, dar și agenți ai Poliției din Piatra Neamț, cărora li s-au s-au alăturat jandarmi și o mână de voluntari, au pornit în căutarea ei. 

Oamenii au patrulat pe străzi în mijlocul nopții, încercând să dea de copilă, pe o vreme neprietenoasă.

Vestea bună a venit în această dimineață. Ana-Maria a fost găsită în scara de bloc în care locuise, în chirie, cu părinții ei, plecați la muncă în Anglia.

Şi-a așteptat părinţii în scara blocului, o noapte întreagă

Auzise că aceștia urmează să vină acasă, așa că s-a gândit să le facă o surpriză. Însă, fără știrea ei, planurile s-au schimbat între timp, iar copila a rămas o noapte întreagă în scara blocului, așteptând singură, în frig.

“Poveste trista cu final fericit …care trebuie sa ne bucure , dar sa ne dea de gândit… Povestea are final fericit (fetița a fost găsită in scara unui bloc de pe strada Grigore Ureche, vie și nevătămată). Ajunsese acolo, însă, pentru ca a stat acolo cu chirie, in urma cu ceva timp. A stat alături de părinții ei care au fost nevoiți sa plece la munca in străinătate. Și sa o lase in grija unei cunoștințe apropiate. A mers acolo pentru ca PĂRINȚII i au spus ca vor veni acasa! Și fetița s-a bucurat ca ii va revedea. Și a mers acolo să ii aștepte, să se bucure de venirea lor; a mers acolo unde a știut ea ca a avut clipe fericite!!! Doar ca între timp, planurile s-au schimbat și ei nu au mai venit. Iar fetița a rămas sa viseze in scara unui bloc in care a trăit clipele ei de fericire…”, a scris jurnalista Catrinel Dana Cojocaru, pe Facebook. 

“Dragostea – empatia – solidaritatea rămân valori pe care nu le poate anula nimeni. Niciodată!”,  a mai scris Catrinel Dana Cojocaru.

O femeie a sunat la Poliţie, după ce a văzut-o în scara blocului

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, în această dimineață, în jurul orei 7:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către o tânără de 29 de ani cu privire la faptul că, în scara unui bloc din municipiul Piatra-Neamț, a văzut minora Ana-Maria Moldoveanu, care a fost dată dispărută în seara precedentă și al cărei caz a fost mediatizat cu sprijinul mass-media.

În acest caz a fost informată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Neamț (DGASPC).

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentIartă-mă copile, că te-am certat când trebuia să te iert, că m-am încruntat când trebuia să zâmbesc…
Articolul următorFată de 14 ani, găsită plină de sânge pe stradă, după ce a fost abuzată de șoferul microbuzului școlar