Acasă Stiri Poliţiştii sunt în alertă după ce o copilă de 13 ani a...

Poliţiştii sunt în alertă după ce o copilă de 13 ani a plecat de acasă, întrerupând orice formă de comunicare cu familia

508
0

Oamenii legii caută o adolescentă, de 13 ani, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

RECLAMĂ

Pe 26 iunie, postul de Poliţie din localitatea gălăţeană Munteni a fost sesizat cu privire la faptul că, pe 20 mai, Stănescu Florica, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliul său, din comuna Munteni, şi nu a mai revenit, întrerupând totodată orice formă de comunicare cu familia.
”La momentul plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu o bluză cu mâneci lungi şi o fustă lungă multicoloră, port tradiţional al etniei rome, şi era încălţată cu sandale de culoare neagră”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Semnalamente: înălţime-1,50 metri, constituţie atletică, faţa rotundă, ten închis, ochii căprui, păr şaten lung, pieptănat peste cap.
Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sursa: Adevarul

RECLAMĂ
Articolul precedentBunică şi nepot, rămaşi sub cerul liber după ce casa a fost a distrusă într-un incendiu. Copilul este orfan de tată şi este crescut de bunică
Articolul următorSimona Halep, gata de o adevărată nebunie dacă va câştiga Wimbledon: „Mă arunc în Tamisa!”