Home STIRI SPORTIVE Petrolul – Concordia Chiajna 2-0. ”Lupii Galbeni” revin în Liga 1 după...

Petrolul – Concordia Chiajna 2-0. ”Lupii Galbeni” revin în Liga 1 după șase ani

68
0
loading...

Ploieștenii și-au asigurat promovarea în primul eșalon cu o etapă înaintea finalului de sezon. Petrolul este liderul clasamentului din play-off-ului Ligii 2, cu un total de 62 de punct. ”Găzarii” sunt urmați de FC Hermannstadt și U Cluj, ambele cu 57 de puncte.

loading...
loading...

Petrolul – Concordia Chiajna 2-0. ”Lupii Galbeni” revin în Liga 1 după șase ani

Echipa antrenată de Ianis Zicu a avut prima tentativă periculoasă la poarta lui Avram după doar două minute de joc, când Matiș a centrat periculos în careul ploieștenilor.

Ploieștenii puteau înscrie în minutul 20, atunci când Bratu a ajuns la o centrare expediată în interiorul careului și a șutat din drop. Aldescu a avut o intervenție bună și le-a refuzat golul ”Găzarilor”.

Trupa lui Ianis Zicu a mai avut o ocazie bun în minutul 25 la șutul de la distanță al lui Lucian Ion, dar balonul a trecut peste poarta lui Avram, iar petroliștii au deschis scorul câteva minute mai târziu prin Mario Bratu.

Puștiul ploieștenilor a înscris în minutul 38 după ce a preluat un balon în afara careului și a expediat un șut splendid de la distanță în fața căruia Aldescu a fost neputincios.

Imediat după pauză, același Mario Bratu a înscris pentru 2-0, după ce a executat perfect o lovitură liberă.

În minutul 58, Petrolul a rămas în zece jucători după eliminarea lui Jarovic, cel care a avut o intervenție dură asupra lui Marc.

Câteva minute mai târziu, Petrolul putea marca pentru 3-0, dar balonul expediat de Constantinescu a trecut puțin peste poartă.

Chiajna a avut șansa să reducă din handicap în minutul 79. Borța a centrat din flancul drept, iar Marc s-a înălțat și a trimis periculos cu capul, dar Avram a reușit să rețină.

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-2/petrolul-concordia-chiajna-2-0-lupii-galbeni-revin-in-liga-1-dupa-sase-ani-1675181

loading...
loading...