Acasă Stiri Petrică Mîțu Stoian a murit în urmă cu scurt timp. Doliu în...

Petrică Mîțu Stoian a murit în urmă cu scurt timp. Doliu în lumea artistică

3079
0

Îndrăgitul interpret de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit, sâmbătă seară, în secția de ATI a spitalului din Reșița. Acesta se internase la spitalul din Reșița, starea sa de sănătatea înrăutățindu-se în ultimele zile, după ce, acum câteva săptămâni artistul fusese infectat cu SARS-CoV-2.

RECLAMĂ

El a fost adus la spital în cursul zilei de astăzi în stare gravă. A fost nevoie ca medicii să-l intubeze, deoarece starea sa de sănătate era una alterată. Medicii susțin că în momentul în care a fost adus era în șoc. Timpii de coagulare erau extrem de mici, asta deoarece se pare că artistul a luat o supradoză de anticoagulante. 

În această dimineață, cântărețul fusese la un tratament post-COVID la o clinică privată.

El a început să se simtă rău și să apară firicele de sânge în tuse. Starea de sănătate s-a înrăutățit în doar câteva ore, potrivit Antena 3.

În momentul în care Petrică Mîțu Stoian a ajuns la spitalul din Reșița era conștient, fiind intubat.

„Dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie”

Imediat după ce artistul a fost adus la spital, directorul medical SJU Reşiţa a declarat presei că dozajul cu coagulante nu a fost făcut cum trebuie.

„”Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid şi este pe anticoagulant. Din nu ştiu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie şi este supradozat.

Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post-COVID şi cu stare septică. În momentul de faţă este la ATI”, a explicat directorul medical SJU Reşiţa imediat după internarea de urgență a cunoscutului artist.

sursa:https://www.stiridiaspora.ro/petrica-mitu-stoian-a-murit-in-urma-cu-scurt-timp-doliu-in-lumea-artistica_478227.html

RECLAMĂ
Articolul precedentA murit Petrică Mâțu Stoian. Artistul se recupera într-un spital din Reșița după infecția cu COVID-19
Articolul următorPetrică Mîţu Stoian, ultima apariţie tv.