Acasă Stiri Petrecere la restaurant, terminată cu amenzi

Petrecere la restaurant, terminată cu amenzi

406
0

O petrecere desfăşurată la un restaurant din Slatina a fost întreruptă de poliţişti, iar cei 200 de participanţi au fost amendaţi şi trimişi acasă.

RECLAMĂ

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat miercuri seară, prin numărul de urgenţă 112, despre faptul că la un restaurant din municipiul Slatina se desfășoară un eveniment și este deranjată liniștitea publică.

Poliţiştii veniţi la faţa locului au mai constatat şi că nu erau respectate normele de distanţare fizică şi cele de protecţie individuală.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt, al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, în cooperare cu reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt, s-au deplasat de îndată la faţa locului, pentru a efectua verificări. Întrucât la eveniment participau aproximativ 200 de persoane, fiind încălcate normele de distanţare fizică şi cele de protecţie individuală, reprezentanţii autorităţilor au dispus suspendarea evenimentului“, a transmis IPJ Olt.

Sursa: gds.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentMarcel Vela face apel la respectarea măsurilor anti-COVID: Suntem pe un front deschis, cu un inamic pe care nu îl putem vedea
Articolul următorCoduri galben și portocaliu de ploi în jumătate de țară