Acasă Stiri Percheziţii la primăria Râmnicu Vâlcea. Edilul Emilian Frâncu, suspectat de luare de...

Percheziţii la primăria Râmnicu Vâlcea. Edilul Emilian Frâncu, suspectat de luare de mita. Procurorii DNA au descins joi în sediul Primăriei din Râmnicu Vâlcea. Percheziţii ar avea loc şi la casa primarului Emilian Frâncu. Potrivit aceleiaşi surse, primarul este suspectat de luare de mită.

720
0
Descinderi la primăria Râmnicu Vâlcea. Edilul Emilian Frâncu, suspectat de luare de mită

Procurorii DNA verifică joi mai multe birouri din sediul Primăriei din Râmnicu Vâlcea. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor citate de România TV, vizat de percheziţiile DNA este primarul Emilian Frâncu, suspectat de luare de mită.

RECLAMĂ

Potrivit România TV, procurorii anticorupţie fac cercetări cu privire la o pasarelă din Râmnicu Vâlcea, ridicată din fonduri europene.

Joi dimineaţă, procurorii au făcut percheziţii şi acasă la primarul Emilian Frâncu.

Emilian Frâncu este al doilea primar care a fost cercetat de DNA. Fostul primar al municipiului Râmnicu Vâlcea Mircia Gutău şi fostul său adjunct Nicolae Dicu au fost condamnaţi definitiv, în 27 ianuarie 2010, de instanţa supremă, la câte trei ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Gutău şi Dicu au fost acuzaţi de procurorii anticorupţie că, în perioada aprilie – iulie 2006, ar fi pretins 50.000 de euro, de la denunţătorul Constantin Popescu, patronul firmei Rovimet, pentru a-i elibera acestuia un certificat de urbanism.

Nicolae Dicu a fost prins în flagrant delict de procurorii DNA în 6 iulie 2006, când Popescu îi dădea 25.000 de euro, iar Mircia Gutău a fost arestat cinci zile mai târziu. sursa: rtv.net

RECLAMĂ
Articolul precedentSURPRIZE, SURPRIZE: Andreea Marin, vânzătoare la carmangerie. Andreea Marin a trecut de pe platoul de filmare, în spatele tejghelei. Aflată în vizită în Târgu Jiu, vedeta a vândut la o carmangerie din oraş.
Articolul următorPSD Dolj îşi va alege vineri un nou preşedinte după demisia lui Prioteasa. Manda, singurul candidat